22. března 2022 • 08:00

Fnatic jsou přeceňovaný tým, prohlásil hvězdný Perkz

Autor: Jan Hrušovský
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blíží se play-off evropského šampionátu v League of Legends. S tím se začínají objevovat silná prohlášení jednotlivých týmů či hráčů. Hvězdný midlaner Luka „Perkz“ Perkovič si myslí, že tým fnatic je velmi přeceňovaný. Co dalšího prohlásil spoluhráč českého hráče Matyáše „Carzzy“ Orsága z Vitality na adresu druhého týmu základní části LEC?



„Osobně si myslím, že fnatic jsou přeceňovaný tým. Nejsou tak dobří. Dva měsíce hrajou scrimmy velmi špatně,“ řekl Luka „Perkz“ Perkovič během svého streamu na Twitch.tv a na týmu, v jehož řadách hraje český midař Marek „Humanoid“ Brázda, nenechal nit suchou.

„Pokud fnatic vyhrají tento split, skutečně potvrdí, že scrimy jsou zbytečné. Odmítám věřit, že vyhrají tento split. Samozřejmě, že jsou jiným týmem ve scrimech než na stage, ale bude nechutné, když zvládnou vyhrát,“ také prohlásil Perkz a poté dodal, že triumf fnatic by jen potvrdil, že Evropa je na tom nejhůře, jak by jen mohla být.

Fnatic základní část jarního splitu LEC zakončil na druhém místě s bilancí 13 výher a pět proher. Prohlášení Perkze je zajímavé i z toho pohledu, že borci kolem Humanoida dvakrát porazili výběr Vitality.

Mužstvo francouzského klubu je od počátku sezóny označováno za super tým LEC, ale pětka ve složení Alphari, Selfmade, Perkz, Carzzy a Labrov zatím nepotvrzuje papírové předpoklady a celým splitem se protrápila.

S bilancí 9:9 se Vitality kvalifikovali do play-off z poslední postupové pozice a jejich cesta za titulem povede jen skrze losers bracket. V souvislosti s prohlášením Perkze a s nevýhodnou pozicí pro start ve vyřazovacích bojích bude opravdu zajímavé sledovat, jak se evropskému super týmu bude dařit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud