11. srpna 2022 • 18:52

Nováčci v LEC Heretics pro Dexerto: Chceme tým, který přinese nadšení a lidé začnou snít

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V posledních dnech top scénou League of Legends otřásla novinka, že v prestižní LEC Misfits svůj slot prodali španělské organizaci Heretics. To všichni znalí ví. Ale jaké jsou vlastně ambice týmu, který ve španělské Superlize momentálně figuruje na druhém místě. Majitelé týmu vzkazují: počítejte s námi! V rozhovoru pro Dexerto se zaměřil jeden z ownerů hlavně na emoce.



„Máme tady v Madridu silnou infrastrukturu, ale samozřejmě musíme být schopni poskytnout to, co hráči a organizace potřebují, aby fungovaly na nejvyšší úrovni,“ řekl s odhodláním spolumajitel Heretics Arnau Vidal pro renomovaný server Dexerto.com.

Pokud HUMANOIDCarzzy Patrik v prestižní soutěži zůstají, můžou se těšit na nové vyzyvatele, jejichž ambice nejsou malé. Možná si tři čeští playeři dojdou pro radu k Dreedymu, který se s Heretics utkává pravidelně ve španělské Superlize

Arnau Vidal přiznává, že momentálně některým týmům v LEC nemůžou jeho svěřenci konkurovat, zvlášť pokud jde o rozpočet. "Ale co můžeme udělat a co chceme udělat, je vybudovat tým, díky kterému budou lidé snít a budou nadšení," uzavřel pro Dexerto.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud