28. listopadu 2022 • 11:45

Konec spekulacím! Fenomén Faker zůstává doma. Korejské organizaci T1 se upsal na tři roky

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

The GOAT stays, píše renomovaný server Dotesports. Po vlně spekulací a fám, možná i zbožných přáních fanoušků LCS, je jasné, že Lee "Faker" Sang-hyeok, že zůstane na korejském poloostrově. S organizací T1, se kterou získal letos na Worlds stříbro, prodloužil spolupráci na další tři roky.



Žádné zemětřesení se nakonec nekoná. Symbióza T1 Faker bude pokračovat. Šestadvacetiletý midlaner po hořkém druhém místu z letošních Worlds má ambice s korejským týmem největší LoL event vyhrát. 

Měl by na to mít tři pokusy, pokud jej nevykoupí konkurence. Podepsal totiž nezvykle dlouhý tříletý kontrakt. "Rodinné stříbro" si zkrátka management T1 chtěl pojistit. Podle všeho měl velký zájem zůstat ve stabilním zázemí i samotný Faker. 

"Všichni kolem mě ke mně vzhlíží, hlavně proto, že jsem kapitán týmu," řekl před časem. "I proto vynakládám ještě větší úsilí, abych ukázal svoji lepší verzi a byl tu pro tým, kdykoliv potřebuje moji pomoc," dodal. 

Roach se vrací jako trenér

V nadcházející sezóně se na rozvoji korejského týmu bude podílet někdejší toplaner T1 Kim „Roach“ Kang-hee. Stane se jedním ze tří trenérů, které bude mít po ruce head coach Bae „Bengi“ Seong-woong. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud