12. prosince 2022 • 11:57

G2 podepisuje klíčové hráče Sentinels a doplňuje tak svou Valorant sestavu

Autor: Jonáš Mácha
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Evropská organizace G2 Esports podepsala novou Valorant sestavu, včetně dvou hráčů slavných Sentinels. Budou soutěžit v North American Challengers.



Bývalí hráči Sentinels Michael "dapr" Gulino a Shazheb "ShahZam" Khan se mají stát novými leadry Valorant sestavy G2 Esports. Doplní je hráči ze severoamerického VCT Erik "penny" Penny, Maxim "wippie" Shepelev a hráč s nickem "Oxy".

Jako náhradník by se k týmu měl připojit i hráč z Cloud9 - Rahul "curry" Nemani. Coachovat celou sestavu by pak měl bývalý trenér Version1 - Ian "Immi" Harding.

G2 mimo nejvyšší ligu

Přestože je G2 Esports jednou z největších organizací v Evropě, nepodařilo se jí podepsat partnerství s Riot Games. Důvodů mohlo být mnoho, ale spekulace míří na skandál bývalého CEO G2, Carlose "ocelota" Rodrígueze, jež v září letošního roku sdílel na Twitter video z oslavy s kontroverzním Andrewem Tatem.

Z toho důvodu G2 Esports budou v následující sezóně hrát pouze NA Challengers. Pokud se jim v soutěži však bude dařit, mohou se kvalifikovat do Ascension, kde se sejdou ty nejlepší Challenger týmy z Severní, Jižní a Latinské Ameriky. Z Ascension se pak v roce 2024 nejlepší tým kvalifikuje do mezinárodní ligy.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud