11. prosince 2019 • 13:40

Hráči se oblečou do gala a vyrazí tancovat. Připojte se k nim na esport ples

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální hráči a influenceři na chvíli vypnou své počítače a konzole a vyrazí tancovat. V lednu se totiž koná druhý ročník esport plesu, který bude spojený i s vyhlašováním ankety za rok 2019. Chcete potkat své oblíbené hráče a přitom si vychutnat netradiční akci? Dorazte také!



Pětadvacátého ledna se uskuteční v pražském Top Hotelu speciální esport ples. Jedná se o druhý ročník, který ve své premiéře dokázal oslovit více než 40 tisíc lidí. Samotného plesu se pak zúčastnilo 230 lidí a v anketě hlasovalo přes 4 tisíce lidí.

„Cílem této společenské události je sejít se, vyvést své protějšky, popovídat si, zhodnotit předešlý rok a pozvednout esport v očích veřejnosti. Krom dobré hudby k tanci a bohaté tomboly chystáme program s vyhlašováním největších úspěchů a výsledků ankety o nejúspěšnější off-line akci roku, influencera, hráče a organizaci roku. Tato akce nemá být výdělečná, má spojovat českou scénu a ukázat, že jednou za rok dokážeme odhodit rivalitu a všichni se sejít a společně se pobavit,“ říká Eldesan, předseda spolku Inaequalis.

Na ples můžete dorazit také. Vstupenky si můžete pořídit za 350 korun na této adrese. Veškeré informace se pak dozvíte na oficiální webové stránce. Tam budete moci i hlasovat o nejlepšího hráče, organizaci, influencera a akci roku. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud