4. srpna 2020 • 17:29

VIDEO: Gameplay novinky FIFA 21! Čím posune EA další díl o level výš?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý jsme měli možnost zhlédnout první gameplay trailer na FIFA 21. Poslední ročník se setkal s velkou vlnou kritiky, EA tak muselo v posledních měsících pořádně zabrat, aby další hra byla úspěchem. Zda se to povedlo ukáže čas, první náznaky jsou však velice slibné.



Kličky a tríčky má každý fanoušek fotbalu rád. Když se vám taková parádička podaří, pohladí to na srdci. FIFA 21 přicházi s "agile driblingem", který by měl přinést hráčům větší kontrolu nad míčem. Nově tak budete moci řádně ukázat své rychlé nohy a parádní kousky s balonem. Nebudou chybět ani nové kličky, kterými lze potupit svého soupeře.

NEPŘEHLÉDNI:
Kromě Juventusu nebude ve FIFA 21 ani AS Řím! »

Velkou změnou bude možnost kontroly náběhů spoluhráčů mimo míč. Narážečky budou lehčí než kdy dřív! Pořádná tiki-taka nikdy neuškodí.

Té pomůže vylepšená "positioning awareness", díky které útočníci budou nabíhat v ten správný čas, budou si hlídat ofsajdové pasti... Také záložníci a obránci by se měli nacházet v lepších pozicích a pomoci tak nejen při útoku, ale také lepším bránění.

Co všechny jistě potěší, je vylepšený systém kolizí. Už by se tak nemělo stávat, že jeden obraný zákrok zaviní hromadnou kolizi deseti hráčů na malém vápně. Realističtější gameplay je to, co všichni uvítáme.

V dalším ročníku se dočkáme také více možností u hlaviček a dlouhých kolmic za obranu soupeře. U obou bude vylepšená možnost míření, která bude především u hlaviček klíčová. 

"Competitor Mode" bude pro ty hráče, kterým je ta nejvyšší úroveň soupeře málo. Pokud byste snad netrefili jasnou šanci, budete moci akci vrátit o několik sekund zpět a zkusit zakončení podruhé.

Další novinky o FIFA 21:
VIDEO: První oficiální záběry FIFA 21! Kdy vyjde? A jak bude vypadat na nových konzolích?

VIDEO: FIFA 21 vypadá nabušeně. Lepší než dřív! Podívejte se na záběry ze hry

FIFA Ultimate Team s kamarády bude od nového dílu realitou, nové ikony na cestě!

Naše prosby byly vyslyšeny! Kariérní mód se ve FIFA 21 dočká velkých změn

Fotbálek na střeše s kamarády? V nové FIFA 21 skutečností, Volta upgraduje

FIFA 21 přijde s několika vylepšenímiFoto EA Sports

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud