3. září 2020 • 17:20

Zápas týdne Sazka eLEAGUE CS:GO: Fragující The eLiVe vs. parádní capseN show

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Esuba vs. Entropiq. Souboj prvního a třetího. Je na co se těšit. Oba týmy předvádějí parádní individuální i týmové výkony. Dá se očekávat vyrovnaná bitva, kterou rozhodnou ty nejmenší rozdíly. Co může rozhodnout zápas o první flek?



Top 3 patří hráčům eSuby

Statistika K/D má jasného lídra, kterým je Erik "The eLiVe" Sith s 1.96 ratingem. Lukáš "Levi" Bouřa je druhý s hodnotou 1.52. První trojici uzavírá Dominik "NIO" Maxian s 1.30 ratingem. Každou hru si borci z eSuby udržují stabilní individuální statistiky a málokdy se stane, že jeden z nich neodehraje to, co má. 

Po nepovedeném jarním splitu začíná sestava sklízet ovoce. Pokud se udrží IGL týmu "The Elive" v podobné formě, jakou předvedl například minulý víkend na Miragi, eSuba může pomýšlet na příčky nejvyšší. 

eSubou prošla již řada kvalitních hráčů.Foto Jiří Novák

capseN ve formě

21letý sniper cítí fazónu. Co se týče zabití s AWP, patří Lukáš "capseN" Koláčný mezi absolutní špičku Sazka eLEAGUE CS:GO. "Zatím to celkem padá, tak doufám, že to vydrží," komentoval své výkony capseN.

1.23 K/D a druhé místo mezi entry fraggery hned s osmnácti prvními killy kola. Také tyto statistiky ukazují, že capseN nepolevil a atakuje pozici nejlepšího hráče celé ligy. Pokud předvede podobný výkon i proti eSubě, těžko nepovažovat Entropiq za vyrovnaného soupeře lídrů Sazka eLEAGUE.

Majitel Entropiqu Martin Kabrhel (vpravo) s šéfem CS:GO týmu Matejem Kmitem.Foto Jiří Novák/Sazka eLEAGUE

Jaké mapy očekávat? 

Esuba se v druhém splitu představila dvakrát na Overpassu. Na něj se proti Entropiq pravděpodobně nepodívá. Borci totiž Overpass společně s Vertigem pravidelně banují. Lze tak očekávat, že se eSuba podívá na novou mapu, co se týče druhého splitu Sazka eLEAGUE. 

Zástupci "modré krve" pravděpodobně nedovolí projít Inferno a Dust 2, zbývají tak Train, Nuke a Mirage. Oba celky hrají kvalitně na Nuku, tuto mapu tak v jejich vzájemném mači můžeme očekávat. Train se zatím neobjevil ani v jednom ze zápasů, pravděpodobnější tak bude pick Mirage.

Mapa Nuke v CS:GOFoto Valve

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud