22. dubna 2022 • 12:32

Nahlédni do nitra esportu a gamingu. Na summitu v Praze vystoupí i zástupci NAVI a G2

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve čtvrtek 28. dubna se uskuteční v pražském paláci ARA hybridní Esport Summit 2022. Pozvání přijali zástupci nejslavnějších esportových organizací světa Natus Vincere (NAVI) nebo G2 Esports. Představí se i osobnosti z českých týmů. Dostane se i na gaming a business. Vystoupí zakladatel Netflixu a bývalí i současní vrcholní manažeři z Riot Games, Electronic Arts, Netflix, Decentraland nebo Microsoftu. 



Xnapy, Seron a české i světové týmy

V HubHub paláci ARA vystoupí i slavný český streamy Xnapy nebo špičkový hráč Fify z týmu Sampi Dominik “Seron” Čermák. Kromě nich se můžete těšit i na zástupce dalších českých organizací - Entropiq, eSuba, SINNERS, Sampi nebo BRUTE.

Pod pokličku ale můžete nahlédnout i těm největším týmům světa. Za ukrajinské NAVI přijede jeho CMO Alexander Pavlenko a za G2 Esports Head of Digital and Innovation Ivana Breček. 

Riot Games a Electronic Arts

Pořadatelé summitu chtějí jeho vystupujícím i divákům přinést komplexní zážitek a nové příležitosti. Na jednom místě se tak protnou světy zábavního průmyslu, technologie, businessu, gamingu a právě esportu. Vedle zavedených herních globálních značek jako Riot Games nebo Electronic Arts dostanou slovo také inovátoři z úspěšných startupů.

Dotknete se strategií a investic, které se ve zmíněném ekosystému plánují, dozvědět se ale můžete třeba i jak pracovat mentálně s hráči, kteří za své výkony v titulech jako CS:GO, Dota, LoL nebo Fifa, berou horentní sumy. 

Hlavním mediálním partnerem Esport Summitu je server vydavatelství CNC - Sazkaeleague.cz. I jeho zástupci v paláci ARA vystoupí. Odhalí strukturu a plány největší esportové ligy v České republice.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud