23. června 2020 • 09:31

Pravděpodobné sestavy: Slavia může slavit titul! Prosadí se Baník proti Spartě?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová liga pokračuje druhými zápasy nadstavbové části a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 70 tisíc korun. Kdo bude ve finále ligy chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před dalšími zápasy české ligy.



Sparta - BaníkFoto Sport
Sparta má formu, v lize vyhrála 7krát v řadě. Baník nedal Spartě gól už čtyřikrát po sobě. Spartě se momentálně daří v obranné části a může udržet vzadu další nulu a svým výkonem k tomu přispěje Milan Heča (12,2 milionů).
Karviná - OpavaFoto Sport
Slezské derby slibuje vyrovnanou podívanou, poslední dva vzájemné duely skončily remízou. Karviná se navíc nemůže spolehnou na své fanoušky, daná lokalita má stále omezení počtu diváků. Domácí hráče po minulém kole ale sepsul trenér, tak by se Adriel D´Avila Ba Loua (11,5 milionů) mohl ukázat.
Jablonec - LiberecFoto Sport
Další "derby", tentokrát podještědské. Vzájemný duel patrně nebude bohatý na branky, cíl Jablonce je nepustit Slovan před sebe. Oba celky si odnesou z utkání po bodu a Martin Doležal (10,4 milionů) odčiní svoji chybu v zápase s Plzení.
Zlín - PříbramFoto Sport
Oba celky o víkendu vyhrály, důležitou roli tentokrát sehraje domácí prostředí. Zlín si na Příbram před svými fanoušky věří. Tým kouče Páníka má obrovskou motivaci, úterní vítězství by totiž mohlo definitivně stačit na záchranu v soutěži, kterou Zlínu vystřelí Tomáš Poznar za 12,2 milionů.
Slavia - PlzeňFoto Sport
Plzeň má poslední šanci vrátit se do boje o titul, takže v Edenu musí vyhrát. Slavia je doma ale hodně silná. Do obrany domácích se patrně vrátí Kúdela, který dává defenzivě jistotu. Slavia zvítězí a obhájí loňský titul. Nicolae Stanciu (12,8 milionů) si tento zápas užije a oslaví gólem. 
Olomouc - TepliceFoto Sport
Olomouc i Teplice jsou prakticky zachráněny. Větší motivaci tak bude mít domácí celek, kde se čerstvě začalo spekulovat o odvolání kouče Látala. Hráči oblíbeného trenéra podrží a předvedou lepší výkony než v poslední týdnech. Za domácí se trefí Pablo Gonzáles (8 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud