1. dubna 2021 • 10:08

Pravděpodobné sestavy: vyloupí Rada Ďolíček? Brno vyzve neporaženou Slavii

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační přestávce přichází na řadu opět nejvyšší fotbalová liga a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Pětadvacáté kolo zítra večer otevře duel mezi fotbalisty Bohemians a Jablonce. V sobotu se Sparta představí v Teplicích a zajímavý souboj nás čeká i v neděli v Brně, kam zavítá dosud neporažená Slavia. Kdo by se mohl prosadit? Vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o parádní ceny.



Bohemians - JablonecFoto Sport
V Jablonci vládne spokojenost, mužstvo vyhrálo poslední tři ligové zápasy. Jablonec umí na „klokany“ zahrát doma, venku to už není taková sláva, dvakrát po sobě ve vršovickém Ďolíčku neskóroval. Bohemka prohrála z posledních devíti ligových utkání pouze jednou, a to v Plzni. Do sestavy bychom zařadili Václava Pilaře (6,6 milionů).

Olomouc - PardubiceFoto Sport
Souboj sousedů v tabulce slibuje vyrovnanou podívanou. Mírným favoritem jsou každopádně domácí, přeci jen hosté si vedou venku podstatně hůře než „doma“ v pražském azylu. Domácí brankář Aleš Mandous (11,1 milionů) bude mít čisté konto.

Liberec - BaníkFoto Sport
Hosté před nedávnem vyměnili kouče, ale kýžený efekt se zatím nedostavil. Ze čtyř soutěžních utkání (liga + pohár) Baník třikrát prohrál. Liberec je doma druhým nejlepším týmem v soutěži a potvrdí to i v tomto utkání. Body do Sazka Fantasy udělá Michael Rabušic (10,5 milionů).

Opava - SlováckoFoto Sport
Slovácko v novém kalendářním roce prohrálo jen dvakrát, v poháru s Boleslaví a o gól se Slavií. Hosté mají vyváženou defenzivu i ofenzivu, v podzimním utkání porazili doma Opavu o dvě branky. 

Sparta - TepliceFoto Sport
Teplice venku prohrály z dvanácti utkání osmkrát, celkově patří defenziva mužstva k nejhorším v celé soutěži. Chybět navíc bude gólman Čtvrtečka, který v týmu hostuje právě z Letné. Sparta pod Vrbou ještě neprohrála. Z gólu se bude radovat Adam Hložek (7 milionů).

Boleslav - PříbramFoto Sport
Mladá Boleslav se pod koučem Jarolímem pomalu ale jistě zvedá. Příbram se naopak stále trápí, od nového roku nevyhrála jediný zápas, v posledních čtyřech duelech vstřelila jediný gól. 

Zlín - KarvináFoto Sport
Karviná má staronového kouče, po třech letech se k týmu vrátil Josef Weber. To může slezskému mužstvu hodně pomoci, nicméně v neděli na zlínské Letné se to patrně ještě nestihne projevit. Domácí celek byl před reprezentační pauzou v dobré formě. Tomáš Poznar (9,9 milionů) v Sazka Fantasy udělal už 63 bodů. Připíše si další? 

Plzeň - BudějoviceFoto Sport
Plzeň byla před reprezentační přestávkou v dobrém rozpoložení. Budějovice se ve stejném období trápily, dokonce se řešilo odvolání kouče Horejše, který se zachránil až remízou se Spartou. Plzeň vyhrála ve Štruncových sadech v sezóně 8 z 11 duelů. 

Brno - SlaviaFoto Sport
Slavia se bude chtít před Evropskou ligou s Arsenalem pozitivně naladit, což znamená vyhrát a prodloužit svou sérii neporazitelnosti! Mužstvo zároveň útočí na ligový rekord v počtu vstřelených branek. Hosté určitě nic nepodcení, protože už na podzim s Brnem ztratili. Sázka na jistotu - Nicolae Stanciu (12,9 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud