13. prosince 2015 • 15:30

Teplice začaly posilovat. Z Ostravy přetáhly záložníka Kukece

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ofenzivní záložník Davor Kukec změnil dres. Po čtyřech letech opustil ostravský Baník a zamířil do Teplic, kde podepsal smlouvu do léta 2018. Stal se tak první zimní posilou týmu Davida Vavrušky.



"Jedná se o zkušeného hráče, který v Baníku nastupoval pravidelně. Vytvoří konkurenční prostředí v záložní řadě, navíc je levonohý a leváků není nikdy dost," uvedl na klubovém webu teplický kouč David Vavruška. "Další předností je jeho výborná technická vybavenost a také univerzálnost, protože může nastoupit na několika postech," dodal k nové posily.

Samotný hráč poděkoval Ostravě za čtyři roky, které odehrál v jejím dresu. „Je mi moc smutno a je to těžké po čtyřech letech opustit Baník a všechno tady. Můžu říct, že jsem tady měl nejlepší zážitky ve svojí kariéře a Baníku za to děkuji.“

Na angažmá v Teplicích se chorvatský záložník těší. „Bude to pro mě velká změna, věřím, že to zvládneme a také že mám ještě hodně co ukázat. Chci pomoct Teplicím a jsem rád za novou příležitost,“ dodal.

Davor Kukec, kterému již běží Na Stínadlech kontrakt do 30. června 2018, má být teprve začátkem velkého přílivu nových hráčů do kádru Teplic. Sportovní ředitel Jan Skýpala nedávno avizoval, že do každé řady (obrana, záloha, útok) bude chtít přivést až dvě nové tváře.

"Jsme rádi, že se nám povedlo přivést první zimní posilu. Nyní intenzivně pracujeme na dalším posílení kádru," konstatoval nyní.

Brno - Ostrava: Gól Davora Kukece přímo z rohu
Video se připravuje ...

Trik jako od Ronalda! Kukec z Baníku vyšachoval plzeňského Hořavu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud