8. srpna 2016 • 17:28

Jarolím potvrdil konec v Boleslavi. Vyrazí sledovat hráče pro reprezentaci

Autor: jam, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav by se měla v sobotním zápase proti Karviné obejít už bez trenéra Karla Jarolíma. „Dohodli jsme se, že bych sobotní utkání už nevedl,“ řekl Sportu Jarolím po dnešní schůzce s prezidentem středočeského klubu Josefem Dufkem, na které se řešil Jarolímův definitivní přechod k národnímu týmu.



Karel Jarolím měl podle původního plánu vést Mladou Boleslav paralelně s národním týmem až do 25. srpna, tedy do odvet play-off Evropské ligy. Jenže nečekané vyřazení Středočechů o předkolo dřív s makedonskou Škendijí Tetovo koučův odchod z Boleslavi uspíší. Jarolím ještě v neděli vedl tým z města automobilů při výhře 1:0 v Příbrami, v pondělí už ale s prezidentem Josefem Dufkem probíral co nejrychlejší přesun k reprezentaci. „Dohodli jsme se, že bych sobotní utkání už nevedl,“ řekl poté Jarolím Sportu.

Tlačí ho čas, kvapem se totiž blíží první sraz a tudíž první nominace. Podle informací Sportu má Jarolím v tomto týdnu absolvovat cesty do Švýcarska a do Dánska. Ve Švýcarsku už ve středu uvidí zápas Basilej-YB Bern kvůli trojici Tomáš Vaclík , Marek Suchý a Jan Lecjaks. V sobotu už ho čeká utkání FC Kodaň-Midtjylland, v němž se mají ukázat Filip Novák a Václav Kadlec, který má podle zpráv velmi blízko k nominaci do národního týmu.

Mladá Boleslav se tak ocitá bez trenéra a stále nemá náhradu. Zákulisní informace hovoří o tom, že čerstvě oslovila Martina Svědíka, který působí na svazu u mládežnického reprezentačního výběru, ve hře je prý i jméno Leoše Kalvody, který momentálně vede druholigový Frýdek-Místek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud