Jan Podroužek
14. prosince 2016 • 04:55

První posily pro Slavii: Nadějný stoper a zkušený brankář z Bulharska

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia co nevidět ohlásí první zimní posilu. Na čtvrtek svolala tiskovou konferenci bez bližších podrobností, a podle informací deníku Sport má být představen dvaadvacetiletý stoper Michael Lüftner z Teplic. Zároveň se v Edenu dotahuje příchod zkušeného gólmana Přemysla Kováře, který naposledy působil v bulharském týmu Černo More Varna.



Odchovanec Severočechů Michael Lüftner dlouho patřil k stabilním členům základní sestavy Teplic a na podzim naskočil do čtrnácti zápasů.

Slávistickou sportovní komisi, zejména pak trenéra Jaroslava Šilhavého, také zaujal výkony v reprezentační jednadvacítce, se kterou vybojoval postup na EURO v Polsku.

Teplice - Hradec Králové: Pázlerovu střelu zblokoval Lüftner na roh
Video se připravuje ...

„Ve čtvrtek bude Lüftnerův příchod oficiálně potvrzen,“ uvedl zdroj Sportu. Po něm by měl následovat další přestup - jednatřicetiletého brankáře Přemysla Kováře.

Ten dříve působil ve Slovanu Liberec, než se před dvěma lety vydal do izraelského Hapoelu Haifa a následně do Bulharska.

Ve Slavii by měl nahradit gólmanskou dvojku Martina Berkovce, který kvůli malému hernímu vytížení zvažuje nabídky z ciziny.

Fotbalové přestupy v první lize i v zahraničí sledujte ONLINE zde » 

Bohemians - Teplice: Červená karta! Lüftner zastavil unikajícího Holendu a musel ze hřiště
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud