Jakub Konečný
3. března 2017 • 04:55

Vrba vyčkává. Sparta je pro něho výzva, na Letnou ale nechtěl hned

Autor: Jakub Konečný, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačilo kývnout a už ve čtvrtek mohl připravovat Spartu na sobotní derby s Duklou. Jenže Pavel Vrba nabídku nejbohatšího českého klubu okamžitě vystřídat trenérský tandem Tomáš Požár – David Holoubek, pod jehož vedením ambiciózní celek na jaře výsledkově i herně tápe, odmítl.  Alespoň prozatím.



Vrba vedení Sparty sdělil, že nejradši by se týmu ujal až v létě. Nejdříve pak v reprezentační přestávce,“ řekl deníku Sport dobře informovaný zdroj. Než se národní tým poprvé v tomto roce sejde, uběhnou v ePojisteni.cz lize ještě tři kola, v jejichž rámci čekají Spartu doma Dukla a Zlín a mezitím vyrazí na neoblíbený výlet do ambiciózní Mladé Boleslavi.

Pokud by vicemistr ztratil další důležité body, zřejmě definitivně by vypadl z boje o titul. A to je situace, na kterou prý Vrba čeká. Navíc ještě celý příští týden stráví v Rusku, kde musí dořešit svůj konec v Machačkale. A kdyby mu přistála na stole nová nabídka ze zahraničí, nerozpakoval by se ji - na rozdíl od Sparty - přijmout hned.

Když ale opravdu dojde na návrat do Česka (v ideálním případě po sezoně), Sparta by pro Vrbu představovala velké lákadlo. „Zatímco v Plzni už nemá čeho dosáhnout, všechny úspěchy může jen zopakovat, titul a Liga mistrů se Spartou pro něj představují obrovskou výzvu,“ tvrdí muž blízký vedení letenského klubu.

 I tak je ovšem stále ve hře i návrat do Viktorie, kam strůjce své zlaté éry lákají bossové Tomáš Paclík a Adolf Šádek, se kterým se Vrba sešel ve čtvrtek.

Více informací o jednáních s oběma kluby i podrobně rozebrané Vrbovy možnosti najdete v pátečním deníku Sport!

Elektronickou verzi čtěte ZDE »

Pavel Vrba na lavičce Anži Machačkala
Pavel Vrba na lavičce Anži Machačkala

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud