David Pávek
21. května 2017 • 15:25

Sparta dál loví posily na Moravě. Má podepsat Civiče ze Slovácka!

Autor: David Pávek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská Sparta se přetahuje se Slavií o Jakuba Jugase a Vukadina Vukadinoviče, zlínské opory ale nejsou jediní hráči, které si Letenští na jihu Moravy vyhlédli. Další posilou by měl být Eldar Civič ze Slovácka. Podle informací iSport.cz je přestup mladého Bosňana téměř hotový.



“Sparta se o Eldara zajímá. Ještě nepodepsal smlouvu, ale mělo by se tak stát během několika dní,” potvrdil serveru iSport.cz hráčův agent Elmir Demirovič. 

O brzy jednadvacetiletého Civiče se podle zdroje blízkého samotnému hráči zajímaly i zahraniční kluby v čele se Dynamem Moskva a jeho městským rivalem CSKA. Mládežnický reprezentant Bosny a Hercegoviny by měl nakonec upřednostnit nabídku z Letné.

Civič posílil Slovácko v létě roku 2012 z rodné Tuzly, v prvním týmu působí od roku 2014. V právě končící sezoně naskočil do 21 utkání a vstřelil jednu branku. Většinu podzimu strávil na levé straně zálohy, na jaře s výjimkou jediného zápasu nastupoval na pozici levého beka.

Tam může Sparta momentálně postavit Costu nebo Matěje Hybše, na levé straně obrany může nastoupit i Michal Kadlec či Bogdan Vatajelu, který se ale Spartě osvědčil více v záloze.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Hradec Králové 3:2. Votroci marně dotahovali a sestupují z ligy
Video se připravuje ...

Karviná - Slovácko: Eldar Civič parádní ranou trefil tyč
Video se připravuje ...

Slovácko - Karviná: Civič pálil prudce, Laštůvka balon zvládl vyrazit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud