31. července 2017 • 22:00

Kaya má zlomený prst. Brzy budu zpět a dosáhneme velkých výsledků, hlásí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Sparty přestoupil za 52 milionů z tureckého Galatasaraye, zatím se ale na hřišti moc nepředvedl. Obránce Semiha Kayu navíc potkala další nepříjemnost, v ligovém utkání proti Bohemians 1905 se zranil a bude nějakou dobu mimo. Přesto zůstává pozitivní.



Kaya se proti Bohemians zranil těsně před poločasem. „Bohužel má zlomený malíček na noze. Viděl jsem snímky a není to dobré,“ oznámil po utkání trenér Sparty Andrea Stramaccioni, který na tureckého stopera od jeho příchodu okamžitě vsadil.

Sparta - Bohemians: Kaya musí střídat, zranil si nohu
Video se připravuje ...

Teď se bude muset obejít bez něj. A podle italského trenéra to ovlivnilo už výsledek utkání proti „klokanům“. „Kdyby zůstal na hřišti, nepřišli bychom o dva body. Je to opravdu smůla, tento hráč nikdy v kariéře nebyl zraněný. Každý zápas bohužel ztratíme nějakého hráče,“ litoval Stramaccioni.

Sám šestadvacetiletý Kaya ovšem vyslal fanouškům pozitivní vzkaz. „Děkuji vám všem za podporu a nesmírně povzbuzující přání. Zotavuji se rychle a brzy již budu zpátky na hřišti kde dosáhneme velkých výsledků!“ napsal v češtině na svůj Twitter.

Kaya přiložil ke svému vzkazu fotku, na které má nohu v sádře. Je jasné, že si bude muset nějakou dobu odpočinout. Spartu přitom už ve čtvrtek čeká jeden z klíčových zápasů proti CZ Bělehrad, kde bude dohánět manko 0:2 z prvního duelu.

Obránce Sparty Semih Kaya se v zápase proti Bohemians zranil a nějakou dobu si nezahraje
Obránce Sparty Semih Kaya se v zápase proti Bohemians zranil a nějakou dobu si nezahraje

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Bohemians 1:1. Hosté srovnali v závěru, hrál Rosický
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud