Jan Podroužek
31. srpna 2017 • 13:33

Slavia přivádí svůj ztracený klenot. Z AC Milán přetahuje Stefana Simiče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to návrat k úplným kořenům. Nabídky ze Serie A i B šly bokem, Stefan Simič se rozhodl po zkušené v AC Milán vrátit do klubu, který ho vychoval. Dohodl se na angažmá ve Slavii! Teď je na obou klubech, jak mezi sebou dokončí přesun mladého stopera, ve hře je kromě hostování, v němž může být zakotvena opce, i případný přestup.



EURO jednadvacítek se 22letému českému obránci povedlo, patřil k nejlepším hráčům výběru Vítězslava Lavičky a chvála na něj přiletěla dokonce i od bývalého stopera Manchesteru United Nemanji Vidiče.

První plán po turnaji v případě mladého hráče a jeho manažera a otce v jedné osobě Radoji Simiče bylo prodloužení smlouvy v AC Milán. Velký italský klub o Simiče hodně stál, měl ho mít ve svých budoucích plánech, ovšem jednání o navýšení kontraktu najednou dlouho vázla.

Čech o EURO U21: Velmi dobře hráli Simič s Trávníkem. Schick musí být v Juventusu trpělivý
Video se připravuje ...

Simič během té doby odmítl například nabídky z Crotone nebo z Parmy, kýve až na podanou slávistickou ruku.

Ve čtvrtek večer má přiletět z Milána do Prahy, aby doladil s červenobílými detaily přesunu a měl by být také rovnou zapsaný na soupisku pro Evropskou ligu. Během pátku má proběhnout zdravotní prohlídka a podpis smlouvy.

Velký talent se tak vrací do svého prvního klubu, v němž bude o místo bojovat se Simonem Delim, Jakubem Jugasem a Jiřím Bílkem, v posledních zápasech ve středu obrany nastupoval i Michael Ngadeu jako náhrada za zraněného Deliho.

Stefan Simič na tréninku reprezentační jednadvacítky
Stefan Simič na tréninku reprezentační jednadvacítky

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud