Jan Podroužek
16. prosince 2017 • 04:55

Švento zřejmě ve Slavii dohrál. Chystá se pro něj místo u mládeže

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Jindřich Trpišovský zatím stále ještě nepodepsal, ale ve Slavii už se i tak začínají dít kádrové redukce. Áčko mají podle informací Sportu v zimě opustit Ruslan Rotaň, Halil Altintop a Dušan Švento s tím, že bývalý slovenský reprezentant by mohl zůstat ve struktuře klubu.



Dušan Švento je jiný případ než slovutné letní posily Altintop a Rotaň, které ovšem o svých kvalitách nepřesvědčily. Od svého návratu do Edenu v červenci 2016 sehrál pouhých šestnáct soutěžních utkání.

Neustále se totiž potýkal se svalovým zraněním nebo s problémy s kolenem, které ho tížily už při předchozím angažmá v bundesligovém Kölnu.

TOP 5 gólů Slavie: Když Hušbauer přihrává a Škoda střílí
Video se připravuje ...

Bývalý slovenský reprezentant by ale nemusel klub opustit úplně. Spekuluje se o tom, že vedení chystá jeho zařazení do sportovního úseku, pravděpodobně u některého z mládežnických výběrů, u něhož by se zapojil jako asistent trenéra.

Další zeštíhlování a posilování vedení Slavie v čele se zodpovědnou osobou Janem Nezmarem chystá až s novým koučem. Jednání s Jindřichem Trpišovským a majitelem Slovanu Liberec Ludvíkem Karlem stále probíhají.

Dušan Švento ví, že Slavii čeká těžký soupeř
Dušan Švento ví, že Slavii čeká těžký soupeř

Šilhavý o spekulacích: Něco jsme prožili, nemůžeme to všechno zahodit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud