8. června 2018 • 17:08

LIGOVÉ STŘIHY o hvězdách: Stanciu musí přidat, Bořil je správný "magor"

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V uplynulé ligové sezoně patřili mezi fotbalisty, o kterých se na českých stadionech nejvíc mluvilo. V pořadu Ligové střihy probírá bývalý útočník David Střihavka, čím ho zaujal král střelců Michael Krmenčík z Plzně, rekordní posila Sparty Nicolae Stanciu, dynamo v obraně Slavie Jan Bořil, lídr Baníku Milan Baroš a opora třetího Jablonce Vladimir Jovovič. Dozvíte se také, jaká perspektiva se před nimi rýsuje.



U Michaela Krmenčíka potěšilo Střihavku, jak se vypořádal s jarní krizi pozdějšího mistra. „Prošel si těžším obdobím a zareagoval na to skvěle. Dal hattrick v posledním kole a 16 gólů za sezonu je pro mě dobrá práce,“ chválil Střihavka. Ve videu se dozvíte, jaká zahraniční soutěž by střelci Plzně mohla sedět.

Také příchod rumunského záložníka Nicolae Stancia do Sparty vnímá pozitivně. „Dobrý přestup do budoucna, ale bude muset přidat a pochopit filozofii klubu. Víc pracovat pro tým, víc chodit do sprintových náběhů.“

Obránce Jan Bořil podle Střihavky perfektně sedí do způsobu hry, který chce se Slavií praktikovat trenér Jindřich Trpišovský. „Piluje lajnu, je to správný ´magor´. Umí přitvrdit hru, velká perspektiva do budoucnosti,“ hodnotí ho.

Kapitán Baníku Milan Baroš je důvodem, proč se ostravský tým udržel mezi elitou. „Je vidět, že má srdce a dýchá pro Baník,“ tvrdí Střihavka. Přesto očekává, že příští sezonu už tolik zápasů neodehraje. Proč? Podívejte se na video.

LIGOVÉ STŘIHY o hvězdách: Stanciu musí ve Spartě přidat, Bořil je správný "magor"
Video se připravuje ...

LIGOVÉ STŘIHY o Slavii: Kdo (ne)převýšil Škodu a jak bránit Stocha
Video se připravuje ...

LIGOVÉ STŘIHY o Spartě: tým potřebuje najít "grázla". Ben Chaim si neplácne, to se musí změnit
Video se připravuje ...

LIGOVÉ STŘIHY o Plzni: Krmenčík má na bundesligu, Limberský to ještě utáhne
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud