13. června 2018 • 08:24

První posila Slavie: Coufala představil Tvrdík, chválil složení obrany

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová sága, která se táhla jarní částí HET ligy, je u konce. Kapitán Slovanu Liberec Vladimír Coufal oblékne sešívaný dres pražské Slavie. V noci z úterý na středu to na svém twitterovém účtu potvrdil předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Sestav si vlastní tým na MS ve fotbale a hraj fantasy o 160 tisíc!>>



"Tak se blížíme ke konci příběhu první posily. Reprezentant ČR," uvedl Tvrdík první foto Coufala ve slávistických barvách. A hned si pochvaloval složení defenzivní řady. "Jsem zvědav, který klub to sestaví lépe - vzadu Coufal, Jugas, Ngadjui, Bořil. Tady sneseme i mezinárodní srovnání," dodal.

O 25letého pravého beka dlouhodobě stála obě pražská "S." Na spadnutí už se zdála být dohoda se Spartou, která dlouhodobě hledá posilu na místo, na kterém se na jaře se zraněním trápil Ondřej Zahustel . Poslední slovo ale měl vicemistr, který se vytáhl s lukrativnějšími podmínkami.

Zdroje Sportu hovoří o tom, že Letenští nabízeli pětadvacetiletému reprezentantovi plat ve výši zhruba 350 tisíc korun plus podpisový bonus ve výši 1,5 milionu korun. V zákulisí se ovšem spekuluje, že Slavia tuhle nabídku údajně významně přebila. Pokud jde o cenu hráče, majitel Ludvík Karl prohlásil, že za Coufala požaduje 700 tisíc eur, tedy hruba 18 milionů korun.

Coufal o přestupu: Slávistický dres je blíž, se Spartou už nejednám
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud