27. srpna 2018 • 05:00

Momenty v Plzni: Krmenčík na hraně, při penaltách nepomohl VAR

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
  • Michael Krmenčík si v utkání Plzně s Mladou Boleslaví koledoval o vyloučení a nastřílel hattrick, po zákroku na Milana Petrželu se měla kopat penaltaMichael Krmenčík si v utkání Plzně s Mladou Boleslaví koledoval o vyloučení a nastřílel hattrick, po zákroku na Milana Petrželu se měla kopat penaltaFOTO: Koláž iSport.cz

    V nedělním odpoledni se v Doosan Areně hrál nádherný zápas. Plzeň proti Boleslavi nastřílela šest gólů, vyjímal se hattrick kanonýra Michaela Krmenčíka. Utkání FORTUNA:LIGY provázely i sporné situace. Plzeňský střelec mohl kvůli šlápnutí na nohu stopera Matěje Chaluše klidně jít předčasně pod sprchy, na druhé straně trefil velmi nešetrně loktem útočník Nikolaj Komličenko domácího kapitána Romana Hubníka. Západočeši mohli kopat i dvě penalty, u zmíněných momentů se sudí Radek Příhoda ani jednou nešel podívat na video. V paměti zůstane i krásná šajtle Davida Limberského, kterou posadil balon na hlavu gólového Jakuba Řezníčka.

  • Tři Krmenčíkovy góly

    Michael Krmečník měl do zápasu pořádnou chuť. Už ve 21. minutě proměnil hlavou krásný centr od Tomáše Hořavy, podobným způsobem zareagoval i po krásném bochánku od Jana Kopice v nastavení první půle, čímž poslal Západočechy do vedení 2:1. Po přestávce s přehledem uklidil k tyči přihrávku od Aleše Čermáka a slavil druhý ligový hattrick v kariéře. „Hrál dobře,“ culil se po utkání trenér Vrba. Krmenčík měl velmi dobře „nabito“ ještě minimálně jednou, v tutové šanci ale jeho střelu zablokoval skluzující Chaluš.

    SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 6:1. Demolici řídil Krmenčík
    Video se připravuje ...

  • Strčení do Chaluše a druhá žlutá pro Krmenčíka?

    Krmenčík prožil parádní zápas, který ale vůbec nemusel dohrát. Ve 40. minutě, v době, kdy už měl na svém kontě žluté varování, si po úniku do vápna a soubojem s Chalušem zkoušel vynutit penaltu. Sudí nereagoval, Chaluš s Krmenčíkem si ale celou situaci ještě vzájemně vysvětlovali. Krmenčík hostujícímu stoperovi šlápl na nohu, ten šel s bolestivou grimasou k zemi. Rozhodčí Příhoda ale nechal hru pokračovat a plzeňského střelce netrestal. „Nebyl v tom úmysl, nic to nebylo. Takovéhle konflikty v zápase bývají,“ bránil se útočník s tím, že se červené karty v tu chvíli vůbec nebál.

  • Penalty na Petrželu a Krmenčíka

    Rozjetá Plzeň mohla proti Boleslavi vyhrát ještě vyšším rozdílem. Už v deváté minutě, ještě za stavu 0:0, nastartoval své raketové pohony Milan Petržela. Píchnul si balon do vápna kolem skluzujícího stopera Krále, ale při snaze obejít soupeře šel k zemi. Zpomalené záběry jasně ukazují, že Král přizvedl nohu, aby Petrželu trefil a nedovoleně zastavil. Evidentní penalta, která se ale nepískala. Hlavní sudí Příhoda se na celou situaci ani nešel podívat k videu. Stejný scénář proběhl i u souboje Keresteše s Krmenčíkem (druhé video, čas 1:33) ve druhém poločase. Boleslavský obránce v souboji ve vápně nechal za sebou nohu, o kterou domácí šutér brnkl a následně upadl. Píšťalka hlavního arbitra opět zůstala v klidu, i když souboj byl minimálně velice sporný.

    Plzeň - Mladá Boleslav: Petržela upadl po zákroku Krále, měla se kopat penalta
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video

    Krmenčíkovo představení: Kanonýr nastřílel hattrick, ale koledoval si o červenou
    Video se připravuje ...

  • Komličenkův loket do Hubníka

    Nikolaj Komličenko hraje od podlahy a v Plzni to moc dobře vědí. Téměř přesně před rokem zranil důrazný útočník zkušeného obránce Davida Limberského. Do plzeňského beka vletěl tak tvrdě, až mu zlomil kost v obličeji, načež vyfasoval trest na osm zápasů. Limberský pak musel na operaci a vynechal zápasy s Bohemians a na Spartě, poté nastupoval s obličejovou maskou. V neděli ruský útočník udeřil loktem při hlavičkovém souboji kapitána Romana Hubníka. Zákrok nejspíš na žlutou kartu ale zůstal bez potrestání, Hubník po ošetření pokračoval ve hře.

    Plzeň - Mladá Boleslav: Komličenko loktem trefil Hubníka, ten musel být ošetřován
    Video se připravuje ...

  • Limberského exkluzivní šajtle

    Pavel Vrba si před zápasem lehce postěžoval, že mu chybí adekvátní ofenzivní podpora od krajních obránců. Popíchnutí směrem k Radimovi Řezníkovi a Davidu Limberského zabralo. Jedni z nejlepších českých fotbalistů na svých postech opět předvedli svou ohromnou kvalitu a sílu. Proti Boleslavi se několikrát stalo, že jeden z nich centroval a druhý zakončoval, zvládali akce jak z příručky moderního fotbalu. Oba vytrvale a vzorně doplňovali ofenzivní hráče, létali po krajích jako zamlada. Vrcholným dílem byla Limberského nádherná šajtle, kterou posadil balon na hlavu Jakuba Řezníčka před gólem na 5:1.  

    Plzeň - Mladá Boleslav: Limberský šajtlí připravil gól Řezníčkovi, 5:1!
    Video se připravuje ...

  • Vrba po skalpu Boleslavi: Alespoň budeme mít týden klid od médií
    Video se připravuje ...

    Plzeňský útočník Michael Krmenčík slaví branku do sítě Boleslavi spolu s Radimem Řezníkem
    Plzeňský útočník Michael Krmenčík slaví branku do sítě Boleslavi spolu s Radimem Řezníkem

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud