Michal Kvasnica
20. ledna 2019 • 20:32

Baník je v Turecku. Baroš rozdával selfie, Páník klábosil s Lavičkou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TURECKA | Oděni do triček z klubového fanshopu vyrazili fotbalisté Baníku v neděli ráno na soustředění do Turecka. Z Vídně odcestovali v jednom letadle společně se slovenským Trenčínem, do pětihvězdičkového hotelu v Side dorazili až kolem 21 hodin místního času. V pondělí ráno je čeká první trénink, odpoledne hned zápas proti Pogonu Štětín. „Je to hrozně rychlé, aspoň nebudou mít hráči čas na blbosti,“ usmívá se trenér Bohumil Páník.



Na letišti poklábosil ostravský kouč, sportovní ředitel Marek Jankulovski a majitel Baníku Václav Brabec s Vítězslavem Lavičkou , novým trenérem polské Vratislavi, který se svým týmem rovněž dorazil na soustředění. „Řekli jsme si, co je nového. A potkal jsem tady i svého bývalého hráče, excelentního střelce Marcina Robaka, kterého jsem ve dvaceti letech vytáhnul, a trenéra brankářů Andrzeje Wozniaka, který chytal i za FC Porto. To jsou vždycky krásná setkání,“ těšilo Páníka.

Kapitán Milan Baroš , který by už měl zasáhnout do zápasů, mezitím rozdával selfie. Neuchránila ho ani kapuce přes hlavu, turečtí fanoušci neměli s rekognicí vítěze Ligy mistrů 2005 problém.

Malým minusem následujícího týdne z pohledu Ostravských může být počasí. Byť v neděli večer nepršelo, předpověď hlásí déšť na každý den. „Ale dokud nepadají trakaře, tak se to dá,“ neřeší Páník. „Důležité jsou výsledky, ty mužstvo povzbuzují,“ dodává.

Zda k výhrám v přípravných zápasech brzy přispějí nové tváře, zatím neprozrazuje. „Všechno je možné,“ odpovídá šibalsky.

Zajímavostí je, že o Baník se v místě pobytu stará někdejší fotbalista Martin Klein, který v Turecku strávil kus kariéry. „Chtěl bych u fotbalu nějakým způsobem zůstat,“ vysvětluje vysoký blonďák, zatímco hráčům rozdává karty od pokojů a řeší problémy s wi-fi připojením.

Do pondělního utkání se Štětínem nezasáhne Daniel Holzer , kterého trápí zánět středního ucha, nejistý je stále start Martina Šindeláře.

Fotbalisté Baníku Ostrava se přesunuli do Turecka, kde je čeká druhá část zimní přípravy
Fotbalisté Baníku Ostrava se přesunuli do Turecka, kde je čeká druhá část zimní přípravy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud