24. ledna 2019 • 17:50

Plzeň – Puskás Akadémia 0:0. Další remíza, Viktorii podržel Hruška

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhá remíza ve dvou dnech. Fotbalisté Viktorie Plzeň se na soustředění ve Španělsku rozešli smírně i s maďarským celkem Puskás Akadémia. Během devadesáti minut žádná branka nepadla, kouč Pavel Vrba dal v utkání šanci i několika mladým hráčům. Západočechy několikrát podržel brankář Aleš Hruška. Plzeň už ve středu remizovala s čínským Wu-chanem (1:1), předtím v přípravě porazila tři české soupeře z nižších soutěží.



Plzeň nastoupila v rozestavení se dvěma útočníky, ale Marek Bakoš ani mladík Tomáš Kepl se proti devátému celku maďarské ligy neprosadili. Po půlhodině hry Viktorii podržel brankář Aleš Hruška, který zneškodnil přímý kop Benedika Mioče.

Hráči Puskáse byli po změně stran ještě nebezpečnější, ale Hruška několik jejich šancí pochytal. Západočeši se v ofenzivě hledali, až v 70. minutě zahrozil Pavel Bucha, jehož ránu gólman Branislav Danilovič vyrazil na roh.

Svěřenci Pavla Vrby v přípravě udrželi neporazitelnost a ve Španělsku ještě vyzvou CSKA Sofia (28. ledna) a New England Revolution ze zámořské MLS (1. února).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud