31. ledna 2019 • 18:43

Vukadinovič opouští Spartu. Srbský rychlík míří do druhé turecké ligy

Autor: jav, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Redukce kádru pokračuje. Ze Sparty odchází Vukadin Vukadinovič. Podle informací iSport.cz míří 28letý křídelník na hostování do konce sezony do Bolusporu, osmého celku druhé turecké ligy. Přidá se tak k Josefu Šuralovi, Bogdanu Vatajelovi, Semihu Kayovi a Mihailu Rističovi, kteří jako nepotřební v zimě opustili Letnou.



Srbský záložník patřil do skupiny hráčů, kteří se stali přes zimu na Letné nepotřebnými pro trenéra Zdeňka Ščasného, s týmem neodcestovali na soustředění do španělské Marbelly a měli svolení hledat si nové angažmá.

Blízko byl k jeho získání Baník Ostrava, kde o něho jevil velký zájem Bohumil Páník, pod kterým Vukadinovič působil ve Zlíně, nabídka na hostování ale nedopadla. Sám hráče zase zavrhnul nabídky Karviné, Zlína i Slovácka.

Vše rozsekl až Boluspor, aktuálně osmý celek druhé turecké ligy z města Bolu, ležícího mezi Istanbulem a Ankarou. 28letý křídelník tam odejde na hostování do konce sezony.

Do Sparty přišel Vukadinovič v létě 2017 a byl jedním z 11 posil, které tehdy v týmu přivítal italský trenér Andrea Stramaccioni. V rudém dresu odehrál i vinou zranění 11 soutěžních zápasů a vstřelil v nich jednu branku.

Vukadinovič je třetím sparťanem, který v zimním přestupovém termínu odchází do Turecka. Před ním se s Alanyasporem domluvil Josef Šural a Semih Kaya hostuje v Galatasarayi.

Marek Janečka z Karviné se snaží obrat o míč Vukadina Vukadinoviče
Marek Janečka z Karviné se snaží obrat o míč Vukadina Vukadinoviče

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud