Jan Malý
Premium
27. září 2019 • 15:55

Brazilský talent ostře nastoupil. Bude mít zvláštní režim, čím Slavii zaujal?

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Adautovi nebo Gaúchovi je tu další Brazilec, který může bavit fanoušky Slavie. Osmnáctiletý křídelník Joao Felipe v poháru proti Vyšehradu (8:0) poprvé nastoupil za áčko českého mistra. Zaujal gólem, pohybem, driblinkem a svým potenciálem. Jak vypadá mladý, velice talentovaný a zajímavý fotbalista na začátku angažmá v Edenu, si přečtěte v článku pro iSport Premium. 



Na hřišti byl sotva tři minuty a už si vyslechl potlesk fanoušků. Ne že by předvedl něco světoborného, při pokusu o kličku se u postranní čáry dostal trochu do problémů, ale míč vybojoval zpět a posunul ho k obráncům. Diváci to ocenili. Osmnáctiletý brazilský útočník Joao Felipe si odbyl soutěžní premiéru za áčko Slavie, na dvacet minut naskočil do zápasu třetího kola MOL Cupu, v němž červenobílí zválcovali druholigový Vyšehrad 8:0. Joao Felipe vstřelil poslední gól.

S míčem se umí pomazlit, elegantně ho vede, jemně švihá nohama. „Je to hráč z Brazílie, ti jsou vždycky líbiví, vždy se na ně velice dobře kouká,“ přitakal Jaroslav Köstl, asistent hlavního slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského. „Je hodně

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud