Jan Vacek
7. ledna 2020 • 16:33

Tijani Spartu neposílí! Neprošel zdravotní prohlídkou, transfer je u ledu

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdálo se to jako hotová věc. Talentovaný stoper Mohamed Tijani se měl stát první zimní posilou Sparty. Ta už byla s Jihlavou na podmínkách transferu domluvená, v plánu bylo přesunutí zadáka z Pobřeží slonoviny na hostování do Teplic. Nic z toho se ovšem neuskuteční. Podle informací portálu iSport.cz totiž Tijani neprošel zdravotní prohlídkou, na vině jsou vážné problémy se zkříženým vazem. Přesun do rudých barev je tak u ledu.



Mohamed Tijani odehrál na podzim v dresu druholigové Jihlavy celkem čtrnáct utkání, byl stabilním článkem sestavy trenéra Radima Kučery. Na první pohled se zdálo, že je všechno v pořádku. Svými výkony Spartu zaujal natolik, že začala jednat o jeho příchodu.

Na úrovni klubů vznikla dohoda rychle. Čekalo se, než se Pražané domluví na podmínkách se samotným hráčem a podají si ruku. Tomu ovšem tradičně předchází zdravotní prohlídka.

Tu Tijani na Letné podstoupil na začátku tohoto týdne. Důkladné lékařské testy ovšem odhalily vážné problémy se zkříženým vazem v koleni. V tu chvíli bylo jasné, že transfer dostal nekompromisní červenou. „Je to u ledu,“ potvrdil serveru iSport.cz zdroj z prostředí letenského klubu.

Talent z Pobřeží slonoviny tak zůstává papírově hráčem Jihlavy, ve které má nadále platnou smlouvu. Co s ním bude dál, to je v tuhle chvíli ve hvězdách.

Z pohledu Sparty je to už druhý případ za poslední kalendářní rok, kdy hráč neprošel lékařskými testy. V lednu zastavil přestup Davida Lischky z Jablonce vážný problém se srdcem, mladý stoper musel na operaci a do rudých barev se převlékl až po rekonvalescenci v létě. Nyní extrémně důkladnou a zevrubnou kontrolou neprošel ani Tijani.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud