8. ledna 2020 • 17:50

Vrba si chce přivést Brabce. Agent přestup nečeká, Bulhaři nabízí málo

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalo se čekat, že Pavel Vrba projeví po svém přesunu do Ludogorce Razgrad zájem o některého ze svých bývalých svěřenců v Plzni. A je to tu. Bulharský mistr by rád získal kapitána Viktorie Jakuba Brabce. „Zájem Ludogorce o Kubu můžu potvrdit,“ řekl redakci iSport.cz agent českého reprezentanta Ondrej Chovanec.



Zájem bulharského hegemona o Jakuba Brabce není nic nového.

„Ludogorec o něj stál už na podzim, ještě za předchozího trenéra. A po příchodu trenéra Vrby svůj zájem o Kubu znovu potvrdil,“ řekl redakci iSport.cz hráčův agent Ondrej Chovanec. Zároveň však dodal, že přestup nevidí příliš reálně. „Finanční nabídka Ludogorce totiž není pro Plzeň zajímavá,“ dodal.

Sedmadvacetiletý Jakub Brabec působí v Plzni necelý rok. Loni v únoru přišel do Štruncových sadů na hostování z belgického Genku, které se v létě změnilo v přestup, za který Viktoria zaplatila 1,2 milionu eur, tedy okolo 31 milionů korun. A Ludogorec prý nyní nabízí plus minus tu samou částku.

„Vedení Plzně nechce po příchodu nového trenéra Guľy tým oslabovat, navíc kalkuluje s tím, že se Kuba předvede na mistrovství Evropy a přijdou na něj ještě lepší nabídky,“ uvedl Chovanec.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud