Premium
17. ledna 2020 • 14:14

Trpišovský odmítl i šejky. Nezmar ve Slavii (zatím) zůstává, ale se změnou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nabídky k němu létají z Evropy i Blízkého východu. Klíčový muž, který změnil fotbalovou Slavii, i jeho pobočníci však mají také další léta zůstat v Edenu. Svou budoucnost začne trenér Jindřich Trpišovský s klubem řešit po víkendu. „Příští týden dojde k jednáním o nové smlouvě,“ potvrdil serveru iSport.cz manažer Jiří Müller, jenž Trpišovského a jeho asistenty zastupuje. Po turbulentním závěru roku rovněž podle všeho bude pokračovat sportovní ředitel Jan Nezmar - i když s jednou velkou změnou. V materiálu iSport Premium čtěte, jak je to s Trpišovského platem i kolegy, kdo všechno o něho stál, i další podrobnosti o Nezmarově rozhodování.



Je to parta, která stojí za novou blyštivou érou Slavie. V prosinci 2017 se Jindřich Trpišovský a spol. objevili v Edenu a společně se sportovním ředitelem Janem Nezmarem, jenž je přivedl, „přeformátovali“ hru celého týmu a posunuli ho na top level. Za pouhé dva roky stačili získat double, prokousat se do čtvrtfinále Evropské ligy, a hlavně proniknout do základní skupiny Ligy mistrů.

Evropské tažení Slavie mělo patřičný ohlas. A tak se postupně začali hlásit uchazeči o Trpišovského služby. Na podzim se ozvalo několik týmů z Evropy i zpoza jejích hranic.

Byl mezi nimi Olympiakos Pireus, sondovat trenérovu situaci měl i jeden z klubů v prestižních evropských ligách či Nottingham, který působí ve druhé anglické lize.

Mezi seriózní zájemce pak přibyly i moskevský Lokomotiv, jak jako první krátce informoval instagramový účet slaviabackstage, a také katarský

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud