Adam Procházka
27. ledna 2020 • 22:30

Procházka našel nové angažmá v Polsku. Z Plzně míří do Górniku Zabrze

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský záložník Roman Procházka mění působiště. Od Plzně dostal povolení hledat si nové angažmá, s týmem neodcestoval ani na soustředění do Španělska. Netrvalo dlouho a 30letý středopolař ho našel, nově bude oblékat dres polského Górniku Zabrze. Viktoria o tom informovala na svém webu. 



Procházka přišel do Plzně před rokem a půl z bulharského Levski Sofia. Za Západočechy stihl odehrát 46 utkání (35 ligových), ve kterých dvanáctkrát skóroval, navrch přidal i čtyři asistence. Nyní bude reprezentovat aktuálně dvanáctý tým polské Ekstraklasy Górnik Zabrze. 

„Romanovi děkujeme za jeho služby ve Viktorce a přejeme mu štěstí v novém působišti,“ uvedl generální manažer Plzně Adolf Šádek pro klubový web.

„Na angažmá ve Viktorii budu velmi rád vzpomínat, zejména pak na fanoušky, kteří byli vždy skvělí. Plzeň budu i nadále sledovat a přeji jí hodně štěstí,“ uvedl po přestupu Procházka.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud