Adam Procházka
27. ledna 2020 • 22:30

Procházka našel nové angažmá v Polsku. Z Plzně míří do Górniku Zabrze

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský záložník Roman Procházka mění působiště. Od Plzně dostal povolení hledat si nové angažmá, s týmem neodcestoval ani na soustředění do Španělska. Netrvalo dlouho a 30letý středopolař ho našel, nově bude oblékat dres polského Górniku Zabrze. Viktoria o tom informovala na svém webu. 



Procházka přišel do Plzně před rokem a půl z bulharského Levski Sofia. Za Západočechy stihl odehrát 46 utkání (35 ligových), ve kterých dvanáctkrát skóroval, navrch přidal i čtyři asistence. Nyní bude reprezentovat aktuálně dvanáctý tým polské Ekstraklasy Górnik Zabrze. 

„Romanovi děkujeme za jeho služby ve Viktorce a přejeme mu štěstí v novém působišti,“ uvedl generální manažer Plzně Adolf Šádek pro klubový web.

„Na angažmá ve Viktorii budu velmi rád vzpomínat, zejména pak na fanoušky, kteří byli vždy skvělí. Plzeň budu i nadále sledovat a přeji jí hodně štěstí,“ uvedl po přestupu Procházka.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud