Premium
22. února 2020 • 04:50

Zásobárny Letná a Eden! Hráči "S" válí na hostováních, kdo a jak je platí?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sorry, ale jsi nadbytečný, zkus to někde jinde a uvidíme. Hráčů na hostování je momentálně ve FORTUNA:LIZE třicet sedm, ale tento počet se může ještě do soboty, kdy se definitivně zavře přestupové okno, změnit. Naopak už teď je jisté, že nejvíc rozpůjčovaných hráčů mají po celé republice pražská „S“ - shodně po devíti. A většinou jsou hodně vidět. V článku pro iSport Premium si projděte přehled všech zapůjčovaných hráčů ve FORTUNA:LIZE, jejich bilanci i momentální výkonnost. A také to, jak funguje hrazení jejich výplat.



V nejvyšší soutěži Jan Fortelný ještě neodehrál ani minutu, a přesto jeho příběh patřil mezi nejsledovanější ságy zimy. Šikovný záložník totiž zaujal svými výkony v přípravných zápasech Sparty a všeobecně se mělo za to, že na jaře bude hostovat v Mladé Boleslavi. Jenže Jihlava, v níž působil jedenadvacetiletý fotbalista na podzim, trvala na dodržení ročního kontraktu s hráčem i klubem o zapůjčení, takže Fortelný se musel poslušně vrátit na Vysočinu.

Vyzkoušejte iSport Premium. Nyní na 30 dní ZDARMA exkluzivně v mobilní aplikaci iSport. Více ZDE >>

I jeho případ však ukázal, že hráči na hostování jsou zejména pro fanoušky jejich kmenových klubů zásadní téma. Zvlášt, pokud se jim daří.

Hned v prvním jarním kole se při debutu proti Teplicím dvěma góly zaskvěl například Lukáš Juliš, kterého Sparta poslala rozehrát se do Olomouce.

„Před půl rokem jsem ho sem lákal, ale byl zraněný a říkal, že si nevěří. Měl to, co my jsme neměli - udržel balon, ukazoval náběhy, odskoky do meziprostorů. Choval se správně jako koncový hráč,“ posteskl si pak teplický kouč Stanislav Hejkal.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud