23. května 2020 • 08:24

Experti tuší: Teplice to budou mít těžké, padnou dva góly

Autor:
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady. Fotbal se po koronavirové pauze vrací na české trávníky. O body si to v sobotní dohrávce rozdají Teplice s Libercem a fanoušci i sázkaři jsou pořádně natěšení. Sázet podle aktuální formy je po takové pauze nemožné, proto se všichni soustředí především na kvalitu kádrů a vliv přestupů. "Teplice to nebudou mít doma vůbec snadné," prognózuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Jak zápas dopadne bude jasné v sobotu večer. "Určitě se ale bude hrát," naráží na to, že duel byl již dvakrát odložen kvůli terénu.



Aktuálně je kurz na výhru Teplic je 2,85:1, remízu ohodnotili bookies kurzem 3,26:1 a výhra hostí je na hodnotě 2,59:1. Takže papírově by měl tři body získat Slovan. "Sázející to vidí ještě jednoznačněji, jen 9 % věří Teplickým, 22 % tipuje remízu a na výhru Liberce si vsadilo 69 %," prozrazuje Světlíková.

Po dlouhé a nečekané pauze všichni očekávají spíše pomalejší start. Podle sázkařů moc branek neuvidíme, v posledních vzájemných utkáních to byla jedna nebo dvě branky. "Na tip, že padnou dva či méně gólů je kurz 1,69:1. Hodně se sází i na tip Výsledek zápasu bez remízy: zvítězí Liberec," dodává tisková mluvčí Chance.

Témata:  liga, teplice, fotbla
Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud