26. června 2020 • 20:06

Druhá letní posila pro Spartu. Přichází mladé bulharské křídlo Minčev

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
24
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po brankáři Dominiku Holcovi zlákala Sparta druhou letní posilu. Bulharský útočník či křídlo Martin Minčev přichází z týmu Černo More Varna. 19letý talent, který nastoupil i třikrát za bulharskou reprezentaci (včetně zápasu proti Česku) podepsal tříletou smlouvu. „Spartu jsem si vybral, protože to je velký klub. Chci na hřišti ukázat, co dokážu, a vyhrát tady pár trofejí,“ cituje novou akvizici klubový web Letenských.



„Jedná se o velmi dobře fyzicky a rychlostně vybaveného hráče, chce dávat góly. Trenéři budou mít možnost využít jeho přednosti na více pozicích v ofenzivě. V budoucnu může mít pro náš tým velkou cenu na obou křídlech i v útoku," řekl o druhé letní posile Sparty sportovní ředitel Tomáš Rosický. Podle jeho slov Minčev poprvé zaujal skauty letenského týmu na Memoriálu Václava Ježka v zápase proti českému výběru do 18 let.

Minčev je odchovancem týmu Černo More Varna, za které v aktuálním ročníku bulharské soutěže nastoupil k 21 zápasům, ať už na hrotu, či na křídle. Vstřelil v nich šest branek. Právě zpět do Bulharska se teď vrací, k hráčům Sparty by se ale měl připojit ještě v závěru tohoto ročníku.

Do Sparty přestoupil bulharský křídelník Martin Minčev, podepsal smlouvu na tři roky
Do Sparty přestoupil bulharský křídelník Martin Minčev, podepsal smlouvu na tři roky

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
24

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud