8. července 2020 • 12:18

Slavia derby zvládne, míní experti. Gólů ale moc nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia si doma bude chtít užít mistrovské oslavy a proti komu jinému by se chtěla vytáhnout než proti Spartě. Letenští už nad rivalem nevyhráli desetkrát v řadě a moc rádi by sešívaným pokazili slávu. „Utkání na domácí půdě by měla Slavia zvládnout, na její výhru v kurzu 1,92:1 sází jednašedesát procent sázejících. Remízu (3,75:1) má na tiketu necelá desetina tipérů a třicet procent sázkařů věří Spartě (kurz 3,94:1),“ konstatuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Sparta se po koronavirové pauze zvedla a fanoušky oslovil nejspíš lákavý kurz. „I tak ale čekají sázkaři spíše opatrnou hru, sází na to, že v utkání padnou maximálně dvě branky (1,70:1),“ tvrdí Světlíková.

Plzeň jde do bitvy s Libercem v pozici týmu, který už skončí jistě druhý. I tak se ale čeká, že nad Severočechy jasně vyhraje. „Liberec je unavený a potřebuje našetřit síly do baráže,“ prezentuje odhad bookmakerů Chance tisková mluvčí. Výhra Viktorie je naprostou tutovkou, věří jí 98 procent tipérů.

„Mezi nejčastější sázky patří výhra Plzně s handicapem -1 (kurz 1,52:1), nebo dokonce -2 (2,79:1). Remízu (kurz 5,44:1) vsadilo jen pár jednotlivců a zbývající dvě procenta fandí Liberci v hodně vysokém kurzu 8,82:1,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud