4. srpna 2020 • 11:08

Slavia odjela na soustředění. Do kádru se nevešli Júsuf, Hromada a Zelený

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

S fotbalisty Slavie dnes neodcestovali na herní soustředění do rakouského Laa an der Thaya útočník Júsuf Hilál, záložník Jakub Hromada a obránce Jaroslav Zelený. Trojice se nevešla do osmadvacetičlenného užšího kádru úřadujících mistrů a měla by z Edenu odejít na hostování. Pražský klub o tom informoval na svém webu.



Hromada a Júsuf by podle informací Sportu měli v nadcházející sezoně hostovat v Liberci. První jmenovaný tam už odehrál ročník 2019/20, druhý v úterý začal se Slovanem trénovat.

Ve výběru Slavie jsou také čtyři letní posily z Liberce - obránce Ondřej Karafiát, útočník Jan Kuchta a záložníci Michal Beran s Tomášem Malinským. Trenér Jindřich Trpišovský vzal 24 hráčů do pole a čtyři brankáře včetně sedmnáctiletého Matyáše Vágnera.

Slávisté od 5. do 14. srpna v Rakousku sehrají čtyři přípravné zápasy se St. Pöltenem, Fehérvárem, Štýrským Hradcem a Austrií Vídeň.

Kádr Slavie na soustředění:

Brankáři: Ondřej Kolář, Jakub Markovič, Přemysl Kovář, Matýáš Vágner

Obránci: David Hovorka, Tomáš Holeš, Ondřej Karafiát, Vladimír Coufal, David Zima, Ondřej Kúdela, Jan Bořil, Ladislav Takács, Michal Frydrych

Záložníci: Nicolae Stanciu, Peter Olayinka, Patrik Hellebrand, Lukáš Provod, Oscar Dorley, Jan Sýkora, Petr Ševčík, Tomáš Malinský, Ibrahim Traoré, Lukáš Masopust, Michal Beran

Útočníci: Stanislav Tecl, Mick van Buren, Jan Kuchta, Petar Musa

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
10

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud