4. září 2020 • 13:35

Júsuf pálil za Liberec, Příbram i Opava podlehly týmům z druhé ligy

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liberce a Jablonce zvítězili v přípravných zápasech nad druholigovými celky. Slovan po obratu zdolal Hradec Králové 3:2, Jablonec si poradil s Varnsdorfem 3:1. Další dva prvoligové celky ale naopak s mužstvy o patro níž prohrály. Příbram doma podlehla Vyšehradu 1:2 a Opava nestačila na Prostějov 0:2.



Hradec Králové vedl po Urmově trefě, za Liberec srovnal Jugas. Hosté si vzali vedení zpět díky Dvořákovi. Obrat Severočechů zařídil po změně stran dvěma góly bahrajnský útočník Júsuf Hilál, který je v týmu na hostování z pražské Slavie.

Jablonec si v úvodním dějství po gólech Kroba a Chramosty vypracoval dvougólový náskok. Varnsdorf zkraje druhého poločasu snížil, ale Považanec stanovil v závěru konečný výsledek. Kapitán Jablonce Hübschman oslavil výhrou dnešní 39. narozeniny.

Jablonec v přípravě porazil Varnsdorf
Jablonec v přípravě porazil Varnsdorf

„Je dobré, že jsme toto utkání mohli sehrát. Zahráli si i hráči, kteří nedostávali tolik příležitostí. Prostřídali jsme jen ty hráče, kteří potřebovali pošetřit. Proti soupeři jsme si vytvořili obrovské množství šancí, ale proměnili jsme jich hodně málo. Sice jsme tři branky dali, ale gólů mohlo být klidně sedm,“ řekl pro klubový web asistent jabloneckého trenéra Zdeněk Klucký.

Příbram zásluhou Pince otevřela skóre, ale Vyšehrad trefami Drobílka a Vandase ještě v první půli zvrátil stav. Souboj byl pikantní pro trenéra pražského celku Romana Nádvorníka, který na lavičce Středočechů skončil v březnu.

Oba prostějovské góly do sítě Opavy vsítil Jurásek, který skóroval v desáté minutě a poté ihned po pauze.

Přípravná fotbalové utkání:

Jablonec - Varnsdorf 3:1 (2:0)
Branky: 29. Krob, 38. Chramosta, 83. Považanec - 48. Schön.
Sestava Jablonce: Hanuš - Štěpánek, Jeřábek, Martinec (46. Kubista), Krob - Haitl (30. Podaný), R. Hrubý, Hübschman (46. Považanec), Ladra - Čvančara (30. Kratochvíl), Chramosta. Trenér: Rada.

Opava - Prostějov 0:2 (0:1)
Branky: 10. a 46. Jurásek.
Sestava Opavy: Fendrich (46. Šrom) - Harazim, Žídek (63. Ščudla), Hrabina - Dordič (63. Smékal), Zavadil (46. Řezníček), Texl (63. Darmovzal), Pikul, Helešic (63. Vrána) - Holík (46. Mondek), Juřena. Trenér: Skácel.

Příbram - Vyšehrad 1:2 (1:2)
Branky: 10. Pinc - 25. Drobílek, 38. Vandas.
Sestava Příbrami: Šiman - Svoboda, Kingue, Tregler, Cmiljanovič - Nový, Pilík, Soldát, Hájek, Boakye - Pinc. Trenér: Čuhel.

Liberec - Hradec Králové 3:2 (1:2)
Branky: 65. a 82. Júsuf, 23. Jugas - 20. Urma, 30. Dvořák.
Sestava Liberce: Nguyen (60. Hasalík) - Fukala, Kačaraba (46. Tijani), Jugas, Mikula (30. Šulc) - Pešek (60. Barac), Chaluš, Mara (46. Hromada), Mosquera - Nešický (60. Csáno) - Rabušic (60. Júsuf).

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud