14. září 2020 • 21:46

Holoubek o hektice: Hubník přišel s igelitkou. Myslel jsem, že je to silvestr

Autor: ros, jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdy se David Holoubek dozvěděl, že přebírá národní tým před zápasem se Skotskem (1:2)? „Měli jsme v sobotu plány s dětmi, místo toho mi v devět volal generální sekretář. Hotovo muselo být za tři hodiny, UEFA potřebovala jmenný seznam kvůli testům," popisoval 40letý kouč v novém díle pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport. Proč přišel na sraz Roman Hubník s igelitkou nebo kolik by měla Sparta chtít za Adama Hložka?



Ten příběh už je všem dobře známý. Češi měli po zápase Ligy národů na Slovensku pozitivní test na koronavirus a hlavní mančaft musel svůj sraz zrušit. V tu chvíli se dostal do akce David Holoubek, který se v pátek večer vracel ze srazu U18.

„Měli jsme v sobotu plány s dětmi, místo toho mi v devět volal generální sekretář. Myslel jsem si, že to je někam do silvestra, v tu chvíli mě to vůbec neseplo. Pak jsme měli na vybrání sestavy tři hodiny, ve 12:00 musela být soupiska odeslaná na UEFA kvůli testování hráčů," vyprávěl 40letý trenér.

Pokračoval i vtipnou historku o příjezdu týmu. Hráči z Olomouce měli Andrův stadion kousek, nemuseli tak s sebou brát moc věcí. „Třeba Roman Hubník přišel na sraz s igelitkou, od hotelu bydlí asi dvě minuty pěšky. Jiní neměli ani kopačky, tedy žádné věci na svou profesi," pousmál se Holoubek.

Velebení Hložka. Kolik by Sparta měla chtít za svůj mladý klenot?
Video se připravuje ...

Jak to bude v reprezentačním světě dál? „Bude zajímavé sledovat, jestli se to stejné stane jinému evropskému svazu. A jakým způsobem na to budou reagovat. Myslím, že se stane. Doba je divná a my byli první," reagoval dočasný kouč národního týmu.

Během pořadu došlo i talentovaného Adama Hložka. Za kolik by jej Sparta měla prodat? „Pan Paska je náročný agent, ví kudy běží zajíc," komentoval známý glosátor fotbalového dění Ladislav Vízek. „Kdybych vyhledal góly, které dával v dorostu, byly by totožné. Jen přešel do chlapů, chová se a hraje úplně stejně. Hrozně rychle přechod překlenul," přidal se Holoubek.

Překročí v případě transferu do ciziny cifru 521 milionů, za kterou odcházel Tomáš Souček do West Hamu? 

iSport podcast: Příběh českého béčka. Jak se v chaosu lepil nový tým?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud