Jakub Dvořák
6. října 2020 • 12:55

Hejkal se dočkal. Teplice ulovily ze Sparty Fortelného, rebel neoslnil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žlutomodří hlásí na severu Čech last minute posilu ze Sparty. Trenér Stanislav Hejkal se v Teplicích dočkal vymodleného záložníka Jana Fortelného. Pro 21letého středopolaře to bude první větší šance ve FORTUNA:LIZE, na Stínadla míří na roční hostování.



V létě se nedokázal prosadit do prvního týmu Letenských a v minulé sezoně hostoval v druholigové Jihlavě. Nyní dostane člen širšího kádru reprezentace do 21 let šanci se ukázat mezi elitou.

„Delší dobu jsme jej sledovali a stáli o něj. Věřím, že se prosadí a bude posilou," přeje si sportovní ředitel "sklářů" Štěpán Vachoušek.

Kreativní záložník je schopný v případě nouze zaskočit i jako křídelní hráč a trenér Stanislav Hejkal o něj celé léto velmi stál.

Stejně jako o Matěje Polidara. V jeho případě už však shodu s hráčem a Spartou vedení Severočechů nenašlo.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

„Uvědomovali jsme si, že je potřeba ještě mužstvo před koncem přestupního okna posílit. Pracovali jsme kromě příchodu Roberta Jukla ještě na dalších hráčích a věřili, že se podaří některý přestup dotáhnout do konce. I když se jednání táhla, tak se nám to nakonec podařilo u Jana Fortelného," popisuje hektický závěr přestupového okna Vachoušek.

Teplice minulý týden zkoušely například slovenského záložníka Lukáše Čmelíka z Dunajské Stredy. 24letý fotbalista, jehož předchází pověst problémového hráče a promarněného talentu, však na Stínadlech neuspěl.

A konec v klubu potkal ruského mladíka Igora Paradina, jenž musí kvůli zranění na operaci a jeho hostování z Krasnodaru bylo předčasně ukončeno.

FK Teplice Vše o klubu ZDE

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud