4. března 2021 • 14:03

Slovácko v karanténě: Padáme jak hrušky. Dva zápasy odloženy

Autor: kub, ČTK
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční předehrávka Pardubice – Slovácko bude kvůli nákaze COVID-19 v táboře hostí odložena na neurčito, stejně jako následující klání týmu z Uherského Hradiště proti Olomouci. „Padáme jako hrušky, asi skončíme v karanténě,“ řekl redakci iSport.cz zdroj přímo z uherskohradišťského klubu. 



Kříslo to České Budějovice, Příbram, Baník, Slavii či naposledy Spartu. Jen kabina Slovácka jako by byla proti nákaze COVID-19 imunní.

„Jestli jsme měli za celou dobu nakažené dva hráče…Už ani nepamatuju, kdy nám někdo kvůli covidu chyběl. Možná někdy před čtyřmi měsíci? Až se tomu sami kolikrát divíme. Říkáme si, že to není možné, že musí mít ty testy nějak zfalšované. (s úsměvem) Fakt si dáváme pozor, jsme zodpovědní. Nikdo to nechce dotáhnout do šatny. Když vidíte, jak se virus zase rozšiřuje, a vznikají různé mutace, je možné, že nás to taky jednou sestřelí. Ale musíme se tomu co nejvíc bránit,“ líčil ještě minulý týden v rozhovoru pro deník Sport záložník Milan Petržela.

Jenže to už neplatí, koronavirus udeřil i na Slovácku. Pozitivní test měl podle informací redakce iSport.cz trenér Martin Svědík a jedenáct hráčů. 

„Padáme jako hrušky, asi skončíme v karanténě,“ řekl zdroj přímo z uherskohradišťského klubu. Kvůli většímu počtu případů nákazy koronavirem poslala třetí tým tabulky nejvyšší soutěže krajská hygienická stanice skutečně do karantény. V tiskové zprávě o tom informovala Ligová fotbalová asociace.

Proti Pardubicím mělo Slovácko nastoupit v Praze v pátek, v Olomouci měl hrát v neděli 14. března. O náhradních termínech zatím nebylo rozhodnuto.

1. FC Slovácko Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud