Martin Mls
Premium
8. března 2021 • 15:10

Koller: Slavia byla proti Baníku ležérní. Filla jsem nepochopil, tým shodil

Autor: Martin Mls
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Generálky vítězné, ale s výstrahou. Slavia se ve 22. kole FORTUNA:LIGY navzdory dlouhé přesilovce klepala o vítězství nad Baníkem a Plzeň taky těsně porazila Olomouc. Teď oba týmy čekají hodně žhavé bitvy: slávisté ve čtvrtek rozehrají osmifinále Evropské ligy s Glasgow Rangers a Viktoria v sobotu přijede ke šlágru na Spartu. „Těším se, budou to zajímavé zápasy,“ říká historicky nejlepší střelec české reprezentace Jan Koller, ligový expert iSport.cz a deníku Sport. V zamčené části rozhovoru mluví o zkratu ostravského veterána Martina Filla na Slavii, rozebírá progres plzeňského útočníka Jeana-Davida Beauguela a prozradí, co očekává od obou hitů tohoto týdne.



Začněme u Slavie, která porazila Baník, ale spanilá jízda to nebyla. Jak se slávisté naladili na první partii s Glasgow Rangers?
„Rozpačitě. Přitom začali dobře, v první půli vstřelili dva góly a soupeře k ničemu nepustili. Ve druhém poločase Baník neměl co ztratit a začal hru vyrovnávat. Slávisté si dali vlastní gól a nakonec mohli být rádi, že to neskončilo remízou. Přišlo mi, že druhou půli trochu vypustili.“

Měl pravdu kapitán Jan Bořil, jenž prohlásil: „Nehráli jsme jako tým, každý si chtěl dát gól.“?
„Trefil to. Čekal jsem, že Slavia dá minimálně tři nebo čtyři góly a bude to jednoznačná partie. Jenže Baník to nevzdal a druhý poločas odehrál se ctí. Slávisté to ale neměli připustit, ve finální fázi to nebyli oni. Nesmyslně stříleli na úkor lépe postaveného hráče a útočné akce celkově řešili ležérně a naprosto neefektivně. Málem se jim to vymstilo.“

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud