Premium
14. března 2021 • 04:30

Na Slavii Jarolím umí, ale… Magera řekl, proč to šlapalo: Musíte poslouchat

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehledejte čáry za tím, že trenér Karel Jarolím vykazuje jako soupeř proti Slavii kladnou bilanci. S Mladou Boleslaví proti červenobílému regimentu ještě nepadl. Že by šlo o skrytou extra motivaci proti bývalému klubu? Spíš ne. „Ke každému zápasu přistupoval stejně,“ nastiňuje bývalý boleslavský útočník Lukáš Magera v rozboru pro iSport Premium. V neděli však do Boleslavi přijede taková Slavia, proti níž čtyřiašedesátiletý stratég ještě nestál. V zamčené části článku najdete i Jarolímovy statistiky proti Slavii.



Možná byste si řekli, že trenér Karel Jarolím za výhru proti Slavii trochu ustoupí z výživové drezury a dopřeje mužstvu lehce nezdravou pochutinu. „To ne,“ usměje se bývalý ligový útočník Lukáš Magera, který v Mladé Boleslavi zažil celou první Jarolímovu éru. „Nechci mu křivdit, ale nevybavuju si, že by před zápasem se Slavií něco vypisoval,“ dodává autor devětapadesáti ligových gólů.

Pro Středočechy to byla docela škoda, mohli se pomět. Přísný stratég to na klub z Edenu, kde prožil krásná léta, dva tituly a postup do Ligy mistrů, ale i trpký rozchod a nezdařilý návrat, uměl.

Boleslav vedl proti Slavii v lize pětkrát, slavil čtyři výhry, zapsal jednu remízu, ani jednou neodcházel poražen. Ostatně vítězství 2:1 z března 2016, ke kterému Jarolím družinu z města automobilů řídil, svítí v boleslavských kronikách jako poslední. Od té doby počítají Středočeši proti červenobílým devět porážek za sebou.

Vytahoval snad Jarolím na „sešívané“ zvláštní návod?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud