Jan Podroužek
15. března 2021 • 04:55

Co ukázala Slavia: rekord se blíží, náhrada za Zimu a Stanciu jede

Vstoupit do diskuse
0
  • Co ukázala Slavia v Mladé Boleslavi?Co ukázala Slavia v Mladé Boleslavi?FOTO: koláž iSport.cz

    Ještě dvě kola, a liga bude mít nový rekord bez prohry. Jenom by se přepsala data, držitel by zůstal stejný: po Slavii Jaroslava Šilhavého Slavia Jindřicha Trpišovského. K aktuální jízdě „sešívaným“ pomáhá skvělá forma Nicolae Stancia, který dal v posledních pěti soutěžních utkáních šest branek. A zvadlo tím domácí „protislávistické“ kouzlo trenéra Karla Jarolíma…

  • Rekord je blízko

    Překonají sami sebe? Brzo můžou. Slavisté táhnou dlouhou sérii 35 ligových zápasů bez porážky, od března minulého roku. Ještě dvě kola v tomhle rytmu a je tu nový rekord soutěže. Ten drží taky „sešívaní“, kteří pod Jaroslavem Šilhavým neprohráli 36 zápasů – od září 2016 do října 2017.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Slavia 0:3. Pohodlný triumf řídil zářící Stanciu
    Video se připravuje ...

  • Stanciu jede

    Nejdražší příchod v historii klubu, zhruba sto milionů korun. A Nicolae Stanciu se teď pořádně rozjíždí. Bodoval už v pátém soutěžním zápase po sobě, delší bodovou sérii od přestupu do Edenu nezažil. Od odvety prvního vyřazovacího kola Evropské ligy v Leicesteru až teď po zápas v Mladé Boleslavi nasbíral šest gólů a jednu asistenci.

    Mladá Boleslav - Slavia: Stanciu krásnou standardkou překonal Šedu, 0:1!
    Video se připravuje ...

  • Deli, Zimův náhradník

    David Zima by klidně mohl v Mladé Boleslavi vedle Ondřeje Kúdely nastoupit, kouč Jindřich Trpišovský se ale rozhodl dát přednost Simonu Delimu. Africký obránce totiž pravděpodobně půjde i do odvety osmifinále Evropské ligy proti Rangers, Zima je totiž mimo kvůli kartám. Pro Deliho to byl dobrý zápas na posílení sebejistoty.

    Simon Deli se připravil na zápas ve SkotskuFoto Michal Beránek/Sport

  • Třetí nula na jaře

    Obvykle střádá v téhle disciplíně Slavia úspěchy rychleji. Na jaře je ale její obrana v lize povolnější. Proto pro ni má velkou hodnotu, že v Mladé Boleslavi po třech kolech zase udržela čisté konto. Je to teprve její třetí ve druhé polovině ligového ročníku.

    Mladá Boleslav - Slavia: Preisler prověřil Koláře ranou k tyči
    Video se připravuje ...

  • Jarolím povolil

    Vždycky měl na „sešívané“ recepis. V domácím prostředí je porazil vždycky, dohromady pětkrát: jednou jako kouč-začátečník v Příbrami, pak dvakrát se Slováckem a uměl to na ně i při svém prvním angažmá v Mladé Boleslavi, taky dvě výhry. Pošesté už to nevyšlo…

    Jarolím po ztrátě se Slavií: Rozhodl Stanciu. Litoval zahozených šancí
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud