Jan Vacek
Premium
31. května 2021 • 05:00

Posily Sparty: bek z Dánska a reakce na Plavšiče! Jaký je plán s Hanckem?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
15
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jaře za pochodu mapoval aktuální sílu týmu. Vyhodnocoval, jak velký kus Spartě schází k tomu, aby srovnala krok se Slavií. I proto byl Pavel Vrba v diskusích o možných letních posilách ze začátku zdrženlivější, postupem času ovšem stále víc a víc odkrýval karty. „Jsou posty, na kterých se určitě posílit chceme,“ opakoval už kouč v závěru sezony. Na Letné se proto na vylepšení kádru usilovně pracuje. Dohodnutí jsou už dva hráči, další mohou velmi rychle následovat. Situaci okolo posilování letenského týmu rozebírá deník Sport v textu pro iSport Premium.



Druhé místo v tabulce, účast ve druhém předkole Ligy mistrů. Do toho semifinále MOL Cupu. Sparta má za sebou sezonu, kterou nelze označit jako propadák. Ke spokojenosti ale na druhou stranu pořádný kus chybí, konkrétně dvanáct bodů, které rudí ztratili na Slavii.

„Posílit určitě potřebujeme, bavíme se o jednotkách hráčů na konkrétní posty. Snad to bude rychle uzavřené, aby s námi mohli zahájit v polovině června přípravu na novou sezonu,“ prohlásil trenér Pavel Vrba. Jeho prosby budou do značné míry vyslyšeny.

Sportovní ředitel Tomáš Rosický se svými kolegy totiž nezahálel a na posílení kádru začal pracovat už během jara. O výsledcích tohoto úsilí se fanoušci přesvědčí velice brzy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
15

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud