16. července 2021 • 10:52

Krmenčík dal fanouškům nápovědu: Praha novým domovem. Kam má blíž?

Autor: vmn, jp
Vstoupit do diskuse
29
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat Michaela Krmenčíka na české ligové trávníky je zase o kousek blíž. O bývalou hvězdu Plzně se tahala pražská S a podle sociálních sítí je jasné, že v hlavním městě skončí. Už si tu dokonce našel bydlení.



Zatímco podle informací Sportu má Michael Krmenčík blíž angažmá pod Jindřichem Trpišovským ve Slavii, geograficky to bude mít podstatně blíž ke Spartě. „New home,“ ohlásil na instagramu k panoramatickému výhledu ze svého nového bytu.

Bydlet bude v Dejvicích, jen pár minut pěšky od Letné, kde své domácí zápasy bude koučovat jeho dlouholetý mentor Pavel Vrba v roli trenéra Sparty. Nový Krmenčíkův fotbalový domov ale zřejmě bude o několik kilometrů dál – v Edenu.

V Belgii, kam přestoupil z Plzně, se mu nelíbilo. „Abych byl upřímný, do Brugg už se nikdy nechci vracet. S rodinou jsme se dohodli, že bychom se chtěli vrátit zpátky do Česka. Přiznávám, že jsem v kontaktu se Spartou i Slavií, ale doba je taková, že Bruggy za mě chtějí moc vysokou částku. Zatím nejsou schopny přijmout jakoukoli nabídku, tak uvidíme. Každopádně platí, že bych chtěl v Česku vyhrávat spoustu trofejí,“ zněla jeho odpověď na tiskové konferenci ještě předtím, než Češi zahájili EURO.

Michael Krmenčík má nový domov
Michael Krmenčík má nový domov

„Máme trend a dohodu, že budeme komentovat jen uzavřené přestupy. Ale samotný hráč to potvrdil, nemá smysl popírat, že na tomhle transferu pracujeme. Máme o něj zájem, vychází to z pevného přesvědčení trenérského týmu, že má Slavii co nabídnout,“ potvrdil v klubové televizi o pár dní později Jaroslav Tvrdík.

V průběhu turnaje v Bruggách zjistili, že se razantnějšího zvýšení poptávky nedočkají a podle informací Sportu vedení belgického týmu kývlo na nabídku sešívaných. Definitivně ale ještě hotovo není.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
29

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud