22. srpna 2021 • 12:30

Téměř sto milionů za Musu?! Míří na hostování s opcí do portugalské ligy

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kromě Micka van Burena řeší Slavia odchod dalšího ofenzivního hráče, který vězí na okraji týmu Jindřicha Trpišovského. Petar Musa už měl podle informací deníku Sport odcestovat do Porta, kde se má brzy potvrdit dohoda o hostování v Boavistě za poplatek mezi šesti až sedmi miliony korun, součástí je i následná opce ve výši zhruba 90 milionů korun.



Ve Slavii je více než čtyři a půl roku, čeká ho už páté hostování. Dvě ve Viktorii Žižkov, jedno velmi podařené ve Slovanu Liberec, pak Union Berlín a teď nejspíš portugalská Boavista.

Petar Musa by měl být v těchto chvílích přímo v Portu, kde se dokončuje jeho přesun z Edenu. Forma dohody? Nejprve hostování za poplatek 250 tisíc eur, tedy asi šest až sedm milionů korun, následná opce ve výši třech a půl milionů eur, tedy více než 90 milionů korun.

Musa v této sezoně nastoupil v „sešívaném“ do čtyř z celkových šesti soutěžních zápasů, do posledních dvou utkání nezasáhl vůbec. Proti Legii i proto, že není na soupisce pro play off Evropské ligy. Nabízí se tedy, že s ním trenér Jindřich Trpišovský příliš nepočítá, ostatně už dlouho se mluví o tom, že do týmového systému příliš nepasuje a Slavia hledá chorvatskému útočníkovi jiné uplatnění.

Ke kýženému druhému gólu nedokázal přispět ani střídající Petar Musa
Ke kýženému druhému gólu nedokázal přispět ani střídající Petar Musa

Boavista má za sebou v novém ročníku čtyři soutěžní zápasy, z toho dva ligové. Jeden prohrála suverénně 0:3 na hřišti Gil Vicente, druhý naopak pohodlně zvládla, taky 3:0 nad Ferreirou.

„Panteři“, jak se klubu přezdívá, ve své skoro stodvacetileté historii vyhráli v roce 2001 poprvé a zatím naposledy portugalskou ligu, pětkrát domácí pohár.

Jednání stále probíhají i u Micka van Burena, který má namířeno do Slovanu Bratislava, svolení k hledání si nového klubu má také defenzivní univerzál Ladislav Takács.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
11

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud