15. září 2021 • 15:00

Liga očima fanoušků: Modlitby v Edenu i plýtvání Hložkovým talentem

Autor: iSport.cz, šf
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Souboj velkých rivalů fotbalové FORTUNA:LIGY vyhrála Plzeň, která zdolala Spartu, podle toho také vypadají reakce z obou fanouškovských táborů. Slavia sice porazila Slovácko, ale v závěru potřebovala velkou pomoc, Baník vyhrál v Teplicích, ale zároveň vyvolává pozornost i talent z B týmu. A Bohemians se po dvou výhrách v řadě těší na vršovické derby. Projděte si, jaká nálada je v největších ligových kotlích. 

  • SLAVIA PRAHA

    Škoda závěru, to došlo na modlení

    S obavami o stav kádru po reprezentační přestávce čekali slávisté na oznámení sestavy na zápas se Slováckem. Pak si mnoho fanoušků asi oddechlo, protože papírově nebyla vůbec špatná. Hlavně navrátilec Ševčík nejspíš vykouzlil mnoho spokojených úsměvů na tvářích sešívaných fans. A umocnil je nádherný fotbal, který hned na začátku zápasu Slavia předváděla. Ševčík i Takács se ukázali v plné parádě.

    A už ve 4. minutě skóroval miláček tribun Daniel Samek. Jak ale čas plynul, obraz hry se začal zadrhávat. Pak přišel další gól, od Standy Tecla – velmi platného hráče kádru, ale jinak obrovského smolaře, co se gólů týče. Ke konci zápasu, hlavně po stáhnutí Takácse, kterého chytaly křeče, se slávisté hodně zatáhli a Slovácko zabralo, což vyústilo v gól na 2:1. Poslední minuty to bylo pro sešívané fanoušky úpěnlivé modlení, aby nakonec zápas neskončil remízou. Ale díky Mandousovi, který si odbyl premiéru, zůstaly tři body v Edenu. Doufám, že takový konec zápasu u nás už dlouho nezažiju...

    DAVID OCETNÍK. 43 let, AREA 114

    SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

    SESTŘIH: Slavia - Slovácko 2:1. Tecl se vykoupil a rozhodl, sešívaní přežili drama v závěru
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA

    Vyhráli sparťani. Na lavičce Plzně!

    To jsem si lebedil, hned v úvodní minutě roh Sparty. Maloval jsem si, že jim to po dlouhé době nandáme. Ale přání otcem myšlenky, které naši borci bohužel nedokázali naplnit. Zejména čtvrthodinka mezi první a druhou brankou Plzně byla naprosto děsivá. Mohli jsme pouze děkovat paní štěstěně, že jsme nedostali více branek, neboť šancí bylo neúrekom, jak by řekli přátelé na Slovensku. Plzeň byla opravdu lepší.

    A teď malinko k nám. Stavět Hložka jako hrotového hráče či na levou stranu útoku, jak v reprezentačních utkáních učinil pan Šilhavý, je naprostým plýtváním Adamovým talentem. Vždyť jeho jméno padlo v utkání pouze několikrát, v prvním poločase bych ani nevěděl, že na hřišti je, pokud by nebyl u naší první branky. Zásadním problémem však zůstává zdlouhavá rozehrávka od brány, pokud soupeř presuje, což se mu dařilo. Je smutné, když jeden ze sparťanů, reprezentant, může říci, že prohru či špatnou hru si nedovede vysvětlit. Mají to snad vědět fandové nebo se ptát Hradu?

    Miloš Kolář. 70 let, fotbalový důchodce

    AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

    Plzeň - Sparta: Hrubka v rozehrávce, Nita zachránil před přibíhajícím Chorým
    Video se připravuje ...

  • VIKTORIA PLZEŇ

    Bylo to super, na hřišti i v hledišti!

    Jo jo, tenhle pocit nikdy nezevšední. Sparta v Plzni – a opět na kolenou. Prostě klasika, již deset let. Mám radost. Na trávník se koukalo moc hezky, všichni makali nadoraz, tak to má být pořád. Je mi jasný, že – při vší úctě k soupeřům – proti Hradci anebo Teplicím se prostě k takovému výkonu nevybičuješ. Ale bylo to super. Nejenom na hřišti, i v hledišti. Skoro vyprodáno, první paráda. Výborná atmosféra díky neúnavným lidem v kotli, co to stále roztáčeli, druhá paráda. A ta největší bylo skvělé choreo, za to patří ode mě palec nahoru a velký obdiv autorům.

    Pane Vrbo, podle mě jste kus práce ve Spartě udělal, ale ještě to není ono. Obrana byla na hliněných nohách, gólman pacient a zbytek týmu je ještě mladý. Ono vám to půjde, ale teď ještě ne. Proti nám ne. My jsme zase první. Na jak dlouho? Nevím, ale bavme se. Ještě můžeme, ještě nám to nikdo nezakázal. To až po volbách. Čest královně Viktorce, celý COVID z Čech navždy pryč! A vláda s ním!

    KOVI. 53 let, koordinátor distribuce

    FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

    SESTŘIH: Plzeň - Sparta 3:2. Nejlepší výkon Viktorie v sezoně, Letenští poprvé prohráli
    Video se připravuje ...

  • BANÍK OSTRAVA

    Tým má charakter. Povýší Jaroň?

    Po tradičně ne příliš záživném fotbalu v Teplicích jsme nakonec urvali plný bodový zisk. Výkon z naší strany nebyl úplně ideální, možná se na nás projevila reprezentační pauza, ale tříbodový cíl byl splněn. Vítězství je o to cennější, že jsme po hodině hry prohrávali 0:1. Vše nasvědčuje tomu, že mančaft má charakter a mentální sílu nepříznivý vývoj utkání otočit, což nám v poslední době chybělo. Jsme na líbivém čtvrtém místě a předehrávané páteční utkání (kvůli nesmyslným a zbytečným Dnům NATO v Mošnově) bude dalším zrcadlem naší výkonnosti a kvality.

    Náš B tým se v MSFL sluní na prvním místě, a to zatím naprosto zaslouženě. Mančaft táhne výborný Jaroň, který si nejen góly velmi hlasitě říká o přesun do áčka. To by měl být hlavní důvod existence rezervního týmu.

    Pokud by forma béčku vydržela, je otázkou, jestli se nepokusit zabojovat o účast ve druhé lize. Určitě by dala našim talentům mnohem více než současná MSFL.

    David Liveč. 40 let, vedoucí prodeje

    FC Baník Ostrava Vše o klubu ZDE

    SESTŘIH: Teplice - Baník 1:2. Ostrava i se štěstím otočila v závěru
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS PRAHA 1905

    A hned je to veselejší...

    Jestli chceš mít klid, tak jsou zápasy, který prostě udělat musíš. S teplákama to vypadalo na průser a pak jedna žlutá blbost ve vápně, a najednou to všechno jde. Dvě výhry za sebou a ve Zlíně vlastně v suchym triku, protože když pánbůh (prorok) dopustí, tak najednou i Keita spustí. Kluka, kterej doteď dával góly jen za Příbram, nebo Příbrami, to možná začíná bavit. Nebo ho přestalo bavit, že se na něj pískalo i v béčku. Každopádně hurá!

    No a když uděláš zápasy, který udělat musíš, a zaparkuješ se někde v půlce, kam si myslíš, že patříš, tak jsou zápasy, který udělat nemusíš, ale můžeš. Tři poločasy mohly vyvolat náladu, ve který je klidně možný sesekat SKS a ukázat, kdo je původní vršovickej klub, a kdo přivandroval z Letný.

    Ať to dopadne jak chce, za týden si to tu zhodnotí zas ten, co dneska nemoh´. Do tý doby KLOKANI BOJUJÍ!

    Neobjektivní Klokan, Twitter

    Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

     

    SESTŘIH: Zlín - Bohemians 1:3. Klokani zvítězili v lize podruhé v řadě, zářil Keita
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud