20. září 2021 • 05:00

Nástup Krmenčíka a budoucnost v rukách Ousoua? Co ukázala Slavia

Vstoupit do diskuse
12
  • Video se připravuje ...

    Nebývalá produktivita, třináct gólů v posledních čtyřech soutěžních zápasech, s nástupem Michaela Krmenčíka rozjetá celá ofenziva českého mistra. Ale taky pokračující obrovské obtíže na stoperu, ze hry je Ladislav Takács. Co ukázalo nedělní vršovické derby v Ďolíčku? Známkování hráčů FORTUNA:LIGY najdete ZDE>>>

  • Prokletá 21. minuta

    Klíčový okamžik prvního poločasu a další rána pro zadní řady Slavie. Ladislav Takács visel na unikajícím Ibrahimu Keitovi snad třicet metrů. Zastavil ho za cenu faulu, ale zároveň tak smolně, že se zranil a musel ze hřiště. Sešívaní tak přišli o dalšího stopera, jako by už tak neměli zraněných zadáků málo. Jenže než stihl střídající Petr Ševčík vběhnout na hřiště, rozehráli „klokani“ standardku po Takácsově faulu a Chramosta do nekompletního soupeře zarazil vedoucí gól zápasu.

    Bohemians - Slavia: Chramosta po závaru prorval sešívanou zeď, 1:0!
    Video se připravuje ...

  • Budoucnost v rukách Ousoua?

    Dlouho se čekalo, až se letní posily ze zahraničí vůbec ukážou na trávníku, trenér Jindřich Trpišovský prostě měl Švéda Aihama Ousoua i Dána Emila Madsena za akvizice budoucnosti, a to i v době, kdy mužstvo trpělo kádrovými problémy a nezvládalo evropské výzvy. Ousou se ale začíná slibně zabíhat, potřebuje vyladit soubojové vlastnosti, přesvědčivě ale pracuje s míčem. Až se víc sehraje s mužstvem, může si nakonec místo v sestavě urvat rychleji, než Trpišovský zamýšlel…

    Trpišovský: Máme jediného stopera, těžká situace. O kom přemýšlí?
    Video se připravuje ...

  • Nástup Krmenčíka. Podruhé

    Úplné začátky Michaela Krmenčíka byly velmi rozpačité. Nejdřív ze strany Slavie, která útočníka angažovala, a v klíčové fázi sezony jí byl kvůli zranění vlastně k ničemu. A potom ze strany hráče, na němž po návratu na hřiště byla absence rozehranosti velmi znát. Proti Unionu a na Bohemians už ale jeho nástup fungoval účinně. V Konferenční lize přihrál na třetí gól, teď na další a prosadil se konečně i sám.

    Bohemians - Slavia: Krmenčík bombou do šibenice zvyšuje už na 4:1 pro sešívané!
    Video se připravuje ...

  • Vysoká produktivita

    Od bolestného vyřazení od Legie v play off Evropské ligy odehrála Slavia čtyři soutěžní zápasy. A dala v nich závratných třináct gólů, to je průměr víc než tří branek na zápas. O góly se stará především letní posila Ivan Schranz, která má už sedm soutěžních zásahů, dál funguje forma Janu Kuchtovi a přidává se Michael Krmenčík. Síla a rozmanitost v ofenzivě Slavie je na tuzemské poměry nevídaná. Pro trenéra Jindřicha Trpišovského velká výzva uspokojit vytížení všech.

    Bohemians - Slavia: Schranz pokračuje v sešívaném koncertu! Rychlý kontr, 1:5
    Video se připravuje ...

  • Plán běží: Sedm změn oproti Unionu

    Proti Bohemians nastoupilo v základní sestavě sedm hráčů, kteří nešli od první minuty ve čtvrtek v Konferenční lize proti Unionu. Pravděpodobně přesně podle plánu vedení „sešívaných“, kteří zkrátka lize dají na podzim větší prioritu. Pro Slavii je dobrá zpráva, že i náhradní hráči umí dobře rozjet těžký zápas, tak jako ve čtvrtečním případě, že střídající mají pozitivní vliv na lámání výsledku – jako v obou případech.

    SESTŘIH: Bohemians - Slavia 1:5. Drtivý obrat po VAR penaltě na Bořila, zářil Krmenčík
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
12

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud