Jan Podroužek
17. října 2021 • 04:45

Body pro Slavii a varování: siločáry v obraně i vítaný „dramatik“ Stoch

Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Jak by to asi v Edenu vypadalo, kdyby Miroslav Stoch skóre zápasu nejen snížil, ale třeba ho i vyrovnal? Takhle si domácí fanoušci mohli užít návrat svého bývalého záložníka, i když v roli libereckého soupeře a zatleskat mu za hezkou trefu. Z čeho se ale radovat nejde, to je stále pokračující apokalypsa ve středu „sešívané“ obrany. Ačkoliv i to by se mohlo brzy zlepšit…

  • Varování: Nelez ve Slavii na stopera

    64. minuta, Jakub Hromada si podruhé krátce po sobě sedá na trávník a dává jasně najevo, že kvůli zranění nemůže pokračovat. Další stoper, nebo sekundární alternativa, je pryč. To už musí být prokletí, siločáry, které působí na ty, kteří si vlezou ve Slavii doprostřed obrany. Ještě že to Taras Kačaraba vzal po zlomenině v obličeji na hřiště rychleji, než se čekalo. V Konferenční lize v Haifě se očekává, že nastoupí znovu, stihnout by to teoreticky mohl i Aiham Ousou.

    SESTŘIH: Slavia - Liberec 3:1. Krmenčík s Kuchtou rozhodli, trefil se při návratu i Stoch
    Video se připravuje ...

  • Do Haify i s Ousouem? Holeš asi ne

    Ten předchozí bod ještě rozveďme, protože je pro současný výběr důležitý a kritický zároveň. Jakub Hromada by stejně v Haifě nastoupit nemohl, protože není na soupisce pro Konferenční ligu. Podle vyjádření trenéra Jindřicha Trpišovského by ovšem po lehčím zranění z reprezentace měl být připravený Švéd Aiham Ousou, blíží se i návrat Ondřeje Kúdely a Ladislava Takácse. Naopak kvůli trhlině ve svalu je téměř vyloučený start Tomáše Holeše.

    Trpišovský: Stochovi gól odpustíme, na děkovačku jsem ho poslal. Co zranění Hromady?
    Video se připravuje ...

  • 2,3 gólu na zápas, poosmé tři a víc

    V prvním poločas to na vyšší skóre nevypadalo, Slavii dělalo velké problémy vytvořit si pořádnou šanci, přesto se prosadila těsně před koncem poločasu a ve druhém se proti otevřenějšímu soupeři rozjela. Už poosmé v sezoně vstřelila v soutěžním utkání tři a více gólů, v sedmnácti zápasech v ročníku vstřelila celkem 39 branek, to je průměr zhruba 2,3 gólu na zápas. Obdivuhodnou produktivitu podporuje stále dobrá střelecká forma útočníka Jana Kuchty.

    Slavia - Liberec: Krásná spolupráce Krmenčíka s Kuchtou, 2:0!
    Video se připravuje ...

  • Bez čistého konta, díl desátý

    Je to nezvyk a tím, jak celá série narůstá, je třeba to stále opakovat. Slavia na své poměry nadměrně inkasuje, což samozřejmě způsobuje i neuvěřitelná personální kalamita v obraně. Tohle byl už desátý soutěžní zápas v řadě, v němž „sešívaní“ neudrželi čisté konto, přitom v minulosti to vždy byla jejich hlavní deviza. Pak třeba přijdou zápasy jako derby, kdy to nesedne tak dobře do útoku jako obvykle v tomto ročníku, a ucho se utrhne.

    Slavia - Liberec: Olayinka lízl Kuchtovu hlavičku po Stanciově centru až do sítě! 3:1
    Video se připravuje ...

  • Stoch! Stoch! Hooligans…

    Už dlouho se Edenem nenesl tenhle známý pokřik. Od odchodu Miroslava Stocha do PAOK Soluň, přirozeně. Až teď, paradoxně po okamžiku, kdy domácím vstřelil slovenský záložník gól na 1:2 jako opora Liberce. Přesto tribuny volali „Stoch! Stoch! Hooligans! Proti Spartě, proti všem.“ Stoch je odměnil střídmou oslavou své branky a tím, že poděkoval za přízeň i po zápase. Ve chvíli, kdy jako střídající přišel na hřiště, dovedl alespoň na několik minut zdramatizovat zápas.

    Stoch o přivítání v Edenu: Vážím si toho. Proč komunikoval s kotlem po gólu?
    Video se připravuje ...

    Slavia - Liberec: Stoch snížil na 1:2. Neslavil, popudila ho reakce fans
    Video se připravuje ...

  • Slávistický stoper Jakub Hromada v utkání proti Liberci
    Slávistický stoper Jakub Hromada v utkání proti Liberci

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud