23. prosince 2021 • 05:00

Zájemci o Hložka za rok 2021: špička z Anglie i Německa. Kdo nabídl nejvíc?

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
72
  • Euforie! Adam Hložek rozhodl duel s Boleslaví až v 93. minutě brankou na 1:0!Euforie! Adam Hložek rozhodl duel s Boleslaví až v 93. minutě brankou na 1:0!FOTO: Pavel Mazáč / Sport

    O sparťanský útočný klenot Adama Hložka je v zahraničí velký zájem. Stanovisko Letenských je ovšem jasné: o prodeji v nadcházející zimní pauze nechtějí ani slyšet. Nejdříve bude odchod možný v létě. Přesto už během roku 2021 kroužily kolem velkokluby ze západu Evropy - zájem z Premier League, bundesligy, Nizozemska i Serie A. O které týmy šlo a s jakou nabídkou se hlásily?

  • Borussia Dortmund

    Výše nabídky: 25 milionů eur (650 milionů korun)

    Klub, o kterém se v souvislosti s budoucností Adama Hložka mluví zdaleka nejhlasitěji. Borussia historicky udělala s českými hráči skvělou zkušenost, v minulosti v jejích barvách váleli Tomáš Rosický s Janem Kollerem. Klub z Vestfálska umí hráče rozvíjet i zlepšovat, navyšovat jejich cenu a pak na nich náramně vydělávat. Až přijde skutečný čas na Hložkův prodej, Dortmund určitě bude jedním z hlavních zájemců. Přesun do žlutočerných barev by v mnoha ohledech dával smysl.

    Borussia Dortmund Vše o klubu ZDE

    MOMENTY 19. kola: Hložkova genialita i konec Mandousovy série
    Video se připravuje ...

  • Liverpool

    Výše nabídky: 22 milionů eur (572 milionů korun)

    Odmítnout jeden z největších klubů planety, to už chce pořádnou dávku odvahy. Sparta ji v létě měla. Logicky se nabízí otázka, zda by přesun na úplnou špici Premier League nebyl přece jen obří skok. Rok navíc na Letné a řada těžkých evropských zápasů mohou Hložkovi pomoci, aby byl případně i na tuhle výzvu připravený. Není tajemstvím, že samotného mladíka to nejvíc táhne právě na Ostrovy. A kopnout si s Mohamedem Salahem pod taktovkou Jürgena Kloppa? To by byl sen.

    Liverpool F.C. Vše o klubu ZDE

    Liberec - Sparta: Karabec i Hložek přešli přes čtyři soupeře, famózní gól! 0:2
    Video se připravuje ...

  • Ajax

    Výše nabídky: 20 milionů eur (520 milionů korun)

    Aby zavedená holandská fabrika na exkluzivní talenty nabídla za mladého hráče takovou částku, to už opravdu musí být. Jen to potvrzuje, jak skvělé jméno Hložek ve fotbalové Evropě má. Po čistě sportovní stránce by tohle rozhodně nebyl krok vedle, naopak. V Ajaxu by z mladého reprezentanta mohli vytvořit skutečně děsivou zbraň hromadného ničení. Je ovšem k diskusi, zda je v případě Hložka tenhle mezikrok nutný. Ze Sparty totiž může jít rovnou do klubů nejvyšší jakosti.

    Ajax Amsterdam Vše o klubu ZDE

    Sparta - Karviná: Hložek se krásně uvolnil a obstřelil Neumanna! 1:0
    Video se připravuje ...

  • AC Milán

    Výše nabídky: 15 milionů eur (390 milionů korun)

    Italové jako by nechtěli zůstat pozadu… Nabídka slavného celku ze San Sira ale byla odsouzena už svými ekonomickými parametry. Nehledě na to, že Serie A je z top pěti evropských lig svou typologií pro Hložka možná nejméně vhodná. Není navíc tajemstvím, že pandemie koronaviru udeřila na ekonomiky klubů z Apeninského poloostrova naprosto drtivě. Zasvěcení mají jasno, že italská cesta pro sparťanského mladíka není příliš reálná. Premier League i bundesliga stojí daleko výš.

    AC Milán Vše o klubu ZDE

    Sparta - Mladá Boleslav: Hložek v posledních vteřinách z dorážky rozhodl! 1:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
72

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud