Michal Kvasnica
Premium
18. února 2022 • 18:30

Smetana potřebuje složit reparát. Oživení návraty ale nemůže stačit

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prosincové přijímací zkoušky ke studiu kurzu trenérské licence UEFA PRO, jehož první část se konala právě tento týden v Praze, zvládl Ondřej Smetana s grácií. Nyní by měl kouč Baníku ukázat, že mu není vlastní jen teorie, ale i praxe. Zvlášť po pořádném faux pas s Teplicemi, které jde z velké části za ním. Porážce 2:4 i bezkrevnému způsobu hry se totiž dalo zabránit. Reparát složí nezkušený realizační tým FCB v sobotu (15.00) proti nakopnuté a nepříjemně presující Olomouci.



Nesmyslné přizpůsobení zachraňujícímu se soupeři v novém rozestavení, které se v přípravě nezkoušelo; v něm tři pomalí stopeři; křídelník Ubong Ekpai na hrotu; totální chaos; produktivní útočník Jiří Klíma utopený ve středu pole; nevystřídání chybujícího Martina Chlumeckého; bek Gigli Ndefe na špici; až legrační intenzita; nasazení defenzivního Jiřího Bouly za nepříznivého stavu; neexistující presink...

Ondřeji Smetanovi naposledy nevyšlo vůbec nic. „Vybrali jsme si den blbec, jde to i za mnou,“ řekl trenér Baníku.

S druhou větou se dá souhlasit, s tou první absolutně ne. Jeho tým nemačkal Teplice, nedoplatil na smůlu v koncovce, nehrabal naplno. Proto pískot nespokojených fanoušků, proto rozladění šéfové. Prohrát se může, ale rozdat body takhle laxním přístupem je nepřípustné. Ostudné. Trapné.

Jisté je, že na sobotní duel proti Olomouci, kam může dorazit osm tisíc diváků, přijdou změny. Vrátí se uzdravené opory.

Stoprocentní je start

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud