22. února 2022 • 11:11

Z vtípku kauza. Krmenčík vysvětlil fotku se sparťany, Tvrdík měnil názor

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
23
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádost o fotku, rychlá akce a bleskový manévr s odhalením triček rivala. Parta na rozlučce se svobodou si v severních Čechách vystřelila z Michaela Krmenčíka. Útočník Slavie reagoval s humorem a uznáním, v prostředí českých sociálních sítí a rivality mezi pražskými „S“ na ale reagují i nejvyšší představitelé sešívaných.



„Fake.“ Reakce Jaroslava Tvrdíka na Twitteru byla rychlá a jednoznačná. Michael Krmenčík obklopen sparťany, to se přece nemohlo stát. Tradičně silná sešívaná komunita na sociální síti okamžitě začala hledat důkazy fotomontáže: Krmenčík prý je moc malý, na tričku jednoho z fanoušků jsou nepřirozené „zuby“ atd. atd.

Jenže o podvrh nešlo, útočník se stal terčem vtípku skupinky slavící rozlučku se svobodou, která se v severočeských Břízkách ocitla na víkendovém zápase béček Jablonce a Slavie.

S Krmenčíkem jsem měl super vztah, ale asi se nepoučil, říká top hláškař Limberský
Video se připravuje ...

„Parta kluků se chtěla vyfotit, neodmítám nikdy nikoho. Odpočítali 3, 2, 1, zvedli svršky a fotka byla na světě. Nevěděl jsem, oč jde. Prostě se jim povedl prank na mě, za to klobouček. Jinak byli velice slušní,“ napsal na Instagram Michael Krmečník s tím, že dál celou věc odmítá řešit.

Otočil nakonec i sám Jaroslav Tvrdík. „Logickým partnerem byl agent hráče, který nejdříve pravost fotky vyloučil. Následné šetření ukázalo, že tato quazi prank fotografie s dobrou vůlí hráče vyhovět fans a následným podrazem na něj je originál,“ uznal.

Jinak se Michaelu Krmenčíkovi v zápase dařilo. Jabloneckému béčku dal dva góly a výrazně se podílel na výhře záložního týmu mistrů 4:2. Chtěl hrát, aby přesvědčil štáb Jidnřicha Trpišovského, že si zaslouží důvěru a místo v sestavě. Po zápase ale ulehl s lehčími zdravotními komplikacemi.

Michaela Krmenčíka nachytala partička loučící se se svobodou
Michaela Krmenčíka nachytala partička loučící se se svobodou

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
23

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud